one dam image
Highlights

Eksperten innen hårreparasjon er gjenoppfunnet!

En ny æra innen hårpleie har startet: Det velkjente Schwarzkopf-varemerket Gliss vil bli presentert i en større relansering av varemerket høsten 2020. Ikke noe annet varemerke representerer hårreparasjon som Gliss. De nye sammensetningene i Gliss forener vitenskap og ingredienser fra naturen: Spesielt utviklet teknologi for reparasjon og pleie for hver serie og formula - med inntil 96 % ingredienser av naturlig opprinnelse* – og en ny utforming, bekrefter på nytt posisjonen til Gliss som eksperten på hårreparasjon. Resirkulerbare flasker og en ny design avrunder relanseringen. Gjør det du elsker. Gliss reparerer.

 

Det nye produktsortimentet fra Gliss vil være tilgjengelig i butikkene høsten 2020.

null
© Schwarzkopf

Sjekk ut den nye looken til forpakningene!

Gliss – eksperten innen hårreparasjon – tilbyr effektive og innovative produkter som er skreddersydde til hårets krevende behov. Med den gigantiske relanseringen av varemerket i høst gjenintroduseres Gliss med en helt ny look.

 

Gliss-seriene og formulaene er gjenskapt med høytytende trend-ingredienser, som f.eks. hydrolysert keratin, aminosyrer, hydrolysert protein, UV-filtre, Omegaplex og biotinkompleks, og hver av dem adresserer et spesifikt behov. Disse ingrediensene er kombinert med naturlige essenser av høy kvalitet, slik som blomsternektar, açaibær, peonblomster, arganolje, paranøtt og moringafrø. Med disse formulaene kan Gliss skilte med et høyt nivå innen hårpleie. Det hele kompletteres med en moderne design med ny logo, ny forpakning og et elegant utseende.

I tillegg er de nye, sorte hettene laget av sotfargefrie materialer, slik at de er fullt sporbare og sorterbare i gjenvinningsanlegg. De nye PE-flaskene er nå laget av 30 % resirkulert innhold, mens PET-flaskene i porteføljen er laget av 100 % resirkulert materiale. Dessuten er alle flasker 100 % resirkulerbare, og en reduksjon av metallfolie forenkler den generelle resirkuleringsprosessen.

one dam image

Hver hårtype har sine egne krav og behov. Pleie- og stylingseriene til Gliss inneholder særskilte aktive komplekser som er spesielt tilpasset til de ulike behovene. Det finnes 6 serier som dekker de viktigste hårbehovene: Total Repair for tørt, stresset hår, Supreme Length for langt hår som lett blir flisete, porøst og fett ved røttene, Ultimate Oil Elixir for flisete og slitt hår, Color Protect & Shine for farget hår, Volume & Repair for flatt og tynt hår og Fiber Therapy for ekstremt skadet hår.

 

*inkludert vann

oppdag:

Anbefalte produkter