Blonde highlights: Alt du trenger å vite

Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett. Scroll ned for å lese alt om hvorfor og hvordan du starter reisen med Blonde highlights. 

Highlights og hvordan de virker

Highlights løfter håret flere nyanser lysere enn grunnfargen din, og ved å strategisk plassere dem på bestemte deler av håret, gir de også mykhet, dybde og struktur. Solide nyanser, spesielt etter vinteren, kan ende opp med å se flate og livløse ut, og highlights gir naturlig skjønnhet og glød til din eksisterende hårfarge.

Uansett om du er naturlig lys blond og ønsker å lysne håret litt mer, eller om du har en mellombrun farge og vil lysne subtilt og tilføre dimensjon til håret ditt, er highlights den beste løsningen for å skape en naturlig, solkysset look som er flatterende for de fleste hudtoner.

@getty images

Gjør det selv, enkelt

Takket være nye teknikker og hjemmefarging-behandlinger, er det enkelt å skape en profesjonell look med minimal bruk av tid og krefter. Brukervennlige applikatorer og hetter gir deg stor kreativ frihet til å velge nøyaktig hvilke deler du vil lysne, og gir deg kontroll over det endelige resultatet. Bruk en applikatorbørste til å male bredere hvis du ønsker tykkere highlights som gir større innvirkning, eller hvis du vil eksperimentere med dristigere balayage -teknikker. Hvis du bruker en highlighter-hette, kan du trekke noen få seksjoner gjennom hullene for å få en mer naturlig look som gir en uanstrengt, strandaktig følelse. Hvis du er ute etter en jevnere hårfarge maksimalt lysnet, bør du velge all-over highlights der du trekker hårstråene gjennom de fleste hullene i highlighter-hetten.

Uansett hvilke highlights du velger, er de mye enklere å lage enn du tror, i tillegg sparer de deg for tid (og penger) sammenlignet med å gå til en salong.

@shutterstock

Tilfreds stripet hår

Husk at selv om håret ditt ikke har vært i solen, trenger det fortsatt like mye pleie som hår som har blitt utsatt for UV-stråler. Bleket hår trenger ekstra TLC, så husk å bruke sjampo og balsam spesielt utviklet for lysnet hår og suppler hårpleierutinen din med nærende ettergivende behandlinger som Gliss Performance Treats Masks.

Få perfekte highlights hjemme med Blonde fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...
 • Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!

  Blondt hår

  Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!
  ...