Blonde highlights: Alt du trenger å vite

Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett. Scroll ned for å lese alt om hvorfor og hvordan du starter reisen med Blonde highlights. 

Highlights og hvordan de virker

Highlights løfter håret flere nyanser lysere enn grunnfargen din, og ved å strategisk plassere dem på bestemte deler av håret, gir de også mykhet, dybde og struktur. Solide nyanser, spesielt etter vinteren, kan ende opp med å se flate og livløse ut, og highlights gir naturlig skjønnhet og glød til din eksisterende hårfarge.

Uansett om du er naturlig lys blond og ønsker å lysne håret litt mer, eller om du har en mellombrun farge og vil lysne subtilt og tilføre dimensjon til håret ditt, er highlights den beste løsningen for å skape en naturlig, solkysset look som er flatterende for de fleste hudtoner.

@getty images

Gjør det selv, enkelt

Takket være nye teknikker og hjemmefarging-behandlinger, er det enkelt å skape en profesjonell look med minimal bruk av tid og krefter. Brukervennlige applikatorer og hetter gir deg stor kreativ frihet til å velge nøyaktig hvilke deler du vil lysne, og gir deg kontroll over det endelige resultatet. Bruk en applikatorbørste til å male bredere hvis du ønsker tykkere highlights som gir større innvirkning, eller hvis du vil eksperimentere med dristigere balayage -teknikker. Hvis du bruker en highlighter-hette, kan du trekke noen få seksjoner gjennom hullene for å få en mer naturlig look som gir en uanstrengt, strandaktig følelse. Hvis du er ute etter en jevnere hårfarge maksimalt lysnet, bør du velge all-over highlights der du trekker hårstråene gjennom de fleste hullene i highlighter-hetten.

Uansett hvilke highlights du velger, er de mye enklere å lage enn du tror, i tillegg sparer de deg for tid (og penger) sammenlignet med å gå til en salong.

@shutterstock

Tilfreds stripet hår

Husk at selv om håret ditt ikke har vært i solen, trenger det fortsatt like mye pleie som hår som har blitt utsatt for UV-stråler. Bleket hår trenger ekstra TLC, så husk å bruke sjampo og balsam spesielt utviklet for lysnet hår og suppler hårpleierutinen din med nærende ettergivende behandlinger som Gliss Performance Treats Masks.

Få perfekte highlights hjemme med Blonde fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...
 • Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!

  Blondt hår

  Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!
  ...