Skip to Content

Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

Hårfargen blir som oftest lysere gjennom bleking i stedet for farging. Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

Når man skal bleke håret, er det viktig å gjøre det nøye og med god fargefølelse. Et naturlig blondt hår er veldig vakkert og også brunetter kan bytte til denne hårfargen. Våre tips hjelper deg til å gjøre det riktig!

Bleking og hvordan man gjør det riktig:

Tips 1:

Vil du definitivt at ditt blonde hår skal se naturlig og friskt ut? Har du blondt hår, bør du ta hensyn til hudtonen og hårtonen din for å avgjøre om du vil gå for en varm eller kald nyanse av blondt. Blonde blonderingssett er perfekt om vil lysne håret én eller flere nyanser hjemme. Blonde ivaretar håret ditt under blekeprosessen og beskytter det mot skader og slitasje.

Tips 2:

Gjør solens stråler at håret ditt får en rød eller gulaktig tone? Hvis så, må de røde og gule pigmentene fjernes fra håret. Ellers kan de gi ditt lyse, blonde hår en gul kontrast. Hvis håret ditt begynner å få en gulaktig tone, kan du alltid korrigere den ved hjelp av bleking, toning eller sølvsjampo.

Tips 3:

Er du allerede blond og vil bli litt lysere? S1 Blondespray fra Blonde kan være den perfekte løsningen for deg. Produktet gjør at håret ditt lysner gradvis etter hver påføring, uten å skade håret.

Tips 4:

Liker du ikke synlig ettervekst og ønsker ikke å bleke håret for ofte? Da er «blonette»-trenden et godt valg for deg. I stedet for å blondere hele håret, påføres den på enkelte steder i ditt brune hår for å få en naturlig nyanse. Denne teknikken ligner litt på balayage og du kan gjøre det hjemme ved å bruke Blonde Slingor med en spesielt tynn påføring, perfekt for striper.

Blonder håret hjemme med Blonde fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...
 • Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!

  Blondt hår

  Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!
  ...