Skip to Content

Drømmehår med fantasifarger

Color trend
istock

I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

Fremtiden ser lys ut

Uten tegn til nedbremsing vil denne flerfargede trenden fortsette langt inn i 2021.  I løpet av det kommende året kan vi fortsatt forvente å se en hel palett med farger – fra de blekeste pastellene til de mest lysende neonnyansene. Det ryktes om at rødt er en viktig trend – med alle toner fra klassisk, iøynefallende knallrødt til kastanjebrune, flammende nyanser. Og i den andre enden av spekteret forsvinner ikke pastellene – men du kan forvente å se nye og kreative kombinasjoner av farger og teknikker.

istock

Slik finner du frem til ditt fantasihår

Som med mange hårfarger er det ikke alltid lett å farge og vedlikeholde, og enkelte hårtyper krever mer arbeid enn andre. Hvis du har mørkt hår og er ute etter en dramatisk fantasifarge, må du sannsynligvis bleke det først hvis du vil at fargen skal vises. Jo lysere  farge du ønsker at håret skal ha, jo lysere må håret være når du tilsetter fargen. Enkelte nyanser blekner raskere, som f.eks. pasteller, som har mindre pigment, og derfor som oftest blekner raskere enn lysere farger. Dette gjør at man må bruke mer tid på vedlikehold, men på den andre siden får du muligheten til å endre farge oftere. Når du har valgt farge, er neste trinn å bestemme hvor du vil ha fargen – over alt, highlights eller et sted midt imellom? Dette er den morsomme delen.

istock

Tre inspirerende looks du kan prøve hjemme

Rosa – fra sterk til pastell

Skap drama ved å velge en iøynefallende rosa nyanse over det hele, som Schwarzkopf 093 Shocking Pink by LIVE. Du kan også blande den med balsamen for å lage en pastellnyanse og skape din egen tofargede kombinasjonseffekt med forskjellige rosatoner.

Live 093 Shocking pink packshot

Levende fiolett

Hvis du har mørkt hår og ønsker å prøve en ny look med minimal innsats, en farge som Schwarzkopf Pure Purple by LIVE er et flott valg for mørkere hår. Resultatet er en nydelig fiolett nyanse som får folk til å snu seg etter deg, men som allikevel er i den dempede enden av den fantasifulle fargeskalaen.

Live 86 Pure purple packshot

Pops of colour

Hvis du elsker ideen om fantasifarger og er fristet til å følge trenden, men ikke er helt klar til å gi slipp på din naturlige hårfarge, kan highlights være et godt kompromissHighlights er strategisk plassert i håret slik at de bokstavelig talt "titter ut ", så du kan eksperimentere med farger uten å måtte forplikte deg for mye. Siden de ofte er skjult i lagene under, er de ikke alltid åpenbare, men når du beveger deg eller styler håret på bestemte måter, dukker de opp for å skape diskré drama. Hvorfor ikke velge rødt med Schwarzkopf 035 Real Red fra LIVE?

Live 35 Real red packshot

The sky's the limit

Noen grunnleggende pleieregler vil få de flotte fantasilokkene dine til å vare litt lenger – ikke opphold deg i solen, så varer fargen lenger, ikke vask håret for ofte og vask det med lunkent vann. Bortsett fra det - er alle andre regler der for å brytes. Hår i 2021 handler om å ha det gøy og vise hvem du er.

Klar for å prøve dette hjemme? Følg veiledningen vår for å få det beste resultatet med LIVE Washout-farger!

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...
 • Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!

  Blondt hår

  Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!
  ...