Skip to Content

Hår i alle regnbuens farger

Hair color purple banner

Dagens kjendiser er på oppdagelsesferd i fargeverdenen, vi ser klare farger, pasteller og gråtoner. Det nye på fargetrend fronten er at håret kan inneholde et helt maleskrin av fantasifulle hårfarge kombinasjoner. Rød og en hot rosa blandes med striper av mørkelilla; grønt hår med overganger til blond og med antydninger til fiolett. Her finner du en guide til en ny og fargesprakende hårfargeverden.

Farge blokker i alle toner og nyanser av regnbuens farger er hot blant kjendiser som sangerinnen og skuespillerinnen Lilly Allen og modellen Chloe Norgaard. Nå gir fargekombinasjonene rom for masser av kreativitet og er spesielt flotte når de er utført med kunstnerisk sans. Nå har du muligheten til å uttrykke din fargeglede med fargeblokker i dine favorittfarger.

Hår i alle regnbuens farger: Lily Allen

“Livet er så fargerikt som du maler det.” Velger du blant alle regnbuens farger er veien kort til å male et fargerikt og kreativt image. Lilly Allen har virkelig omfavnet uttrykket over. Hun elsker å skape muntre og stemningsfulle fargekombinasjoner til håret. På bildet her har håret hennes farger fra en solnedgang med myke overganger fra mørkelilla via rosa og rødt til skinnende orangetoner. Halvlangt hår – clavi-cut, forsterker frisyrens lette og glade uttrykk.

Hår i alle regnbuens farger: Chloe Norgaard

Fargerikt hår
Ingen farger er for vågale når Chloe Norgaard designer nye hårfarge sammensetninger, og det gjør hun ofte

Det kan se ut som denne fargetrenden ble laget for å glede Chloe Norgaard. Få andre skifter hårfarge så ofte som den amerikanske modellen Chloe Norgaard, her er det snakk om fargeskifte på dager, maks uker. Ekstravagante farger og frisyrer er hennes varemerke. Nesten på en daglig basis overrasker hun med fargerike forandringer, både privat og som modell. Optimal pleie for farget hår holder håret hennes mykt og glansfullt.

Ved Elle Style Awards 2014, møtte Chloe Norgaard (til venstre) med håret farget I forskjellige pastell hårfarger. Hun kombinerte fiolette og lyseblå hårtupper med lokker i toner av grønn og rosa. Håret nærmest hodebunnen viser hennes naturlige bruntoner. Hverdagslige beachbølger gjør den coole stylingen ekstra tøff.

Til sin opptreden på Belvedere Party (i midten), hadde Chloe Norgaard farget håret sitt gulblondt ved hårfestet, ved ørene gikk fargen over i en selvlysende rosa. Fargevalget ble komplementert av hårlokker i duse lillatoner. 80-tallsfrisyren løftet frisyren til et oppsiktsvekkende nivå. Chloe Norgaards vågale fargekombinasjoner kan være med på å etablere en ny hårfargetrend.

Et nytt show og en ny fargekombinasjon! På the Whistles Show opptrådte Chloe Norgaard med en outfit i grunge stil, håret var delt i en midtskill og farget i toner av neongrønt (til høyre). Mot de lange hårtuppene tonet grønnfargen ned til nesten blond.

Hår i alle regnbuens farger: de beste frisyrene for fantasifull hårfarging

Langt hår(bob eller lengre) gir deg et stort lerret til å blande regnbuens farger og få frem dine yndlingskombinasjoner av farger.

Fargeblokker er et oppsiktsvekkende stylingsvalg i seg selv. Kombinert med  smart styling gir det deg muligheten til å skape din egen moderne og artistiske stil. Hår som faller fritt med en stram midtskill gir fargene rom for å spille ut sine flotte nyanser. Sterke farger og glatt hår understreker et ungdommelig utseende. Beachbølger har en unik sjarm og er gode både i kombinasjon med elegante eller mer utfordrende fargevalg.

Ettervekst ved røttene kan med fordel planlegges inn i farvepaletten. For den som er kreativ med hårfarge er det massevis av fargekombinasjoner og styles tilgjengelige. Fra myke nyanser og elegante fargeoverganger til skarpe og tøffe fargeblokker. Bruk

Bruk side flips, midtskill eller sideskill også forskjellige typer pannelugg til dine fargevalg.

Hår i alle regnbuens farger: Slik pleier du fargebehandlet hår

En god fargebeskyttelse er essensielt for å bevare en dyp og glansfull fargeeffekt. Dagens pleiende hårprodukter for fargebehandlet hår sikrer at håret bevarer sin vakre stråleglans gjennom mange hårvask. Optimal pleie for farget hår gjør at håret holder seg mykt og glansfullt.

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...
 • Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!

  Blondt hår

  Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!
  ...