De beste hårfargetrendene i 2021

De beste hårfargetrendene i 2021

Tenker du på å endre stil i 2021? En helt ny hårfarge kan gjøre underverker og forvandle både hvordan du føler deg og utseendet ditt. Og det finnes vel knapt et bedre tidspunkt for en forandring enn starten på et nytt år! I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

I 2020 opplevde vi mye eksperimentering med hårfarger, fra Billie Eilish sine grønnfargede hårrøtter til Dua Lipas stil med blond hårfarge på toppen og mørkt ved tuppene – og selvfølgelig den svært populære trenden med sukkerspinnrosa som vi så på flere celebriteter, som f.eks. Madonna, Julianne Hough og Taylor Swift. Men selv om det å tilbringe mer tid hjemme ga ekstra tid til eksperimentering, vant også et skifte til mer naturlige lokker popularitet. Dette vil vi se mer av i 2021 ettersom vi sakte, men sikkert kommer tilbake til våre rutiner. Nyansene i 2021 handler om enkelhet og endimensjonalitet, fra «dirty blond» til kanelbrun.

Dirty blond

Dirty blond har vært en stor favoritt i hele 2020 og vil fortsette sin popularitet i 2021. Denne fargenyansen er en litt mørkere versjon av vanlig blond, og passer spesielt til dem som ønsker en mer naturlig look. For dem som er lei av å farge håret kontinuerlig for å holde tritt med etterveksten, er «dirty blond» den perfekte fargen som krever lite vedlikehold. Og det beste er at den er en av de enkleste fargestilene å utføre hjemme – prøv Natural & Easy Satin Dark Blonde eller Natural & Easy Opal Medium Ashblond for et naturlig resultat.

Vårt råd: Sørg for at du alltid sjekker vår guide over fargenyanser for å sikre at du får et best mulig resultat – denne finner du på hver produktforpakning og på nettsiden vår.

Endimensjonal

Selv om vi fortsatt ikke helt vil slippe taket i våre favoritter balayage og babylights, vil 2021 også omfavne et comeback for endimensjonale farger. Den endimensjonale looken, enten den er sort, blond, brun eller rød, handler om å holde seg til én farge fra rot til tupp – og den kan være akkurat så dramatisk eller subtil som du ønsker. Holder du deg til én helhetlig farge, oppnår du en glansfull og fresh look, og det blir enkelt å friske opp fargen hjemme.

Vårt råd: Er du redd for å ta steget helt ut med en dristig endimensjonal farge, kan du velge en nyanse som er nær din naturlige hårfarge. På den måten er du garantert å få et resultat som matcher hudtonen din og i tillegg krever mindre oppfriskning.

Kobberrødt

Siden vi snakker om endimensjonale farger, må vi komme inn på trenden med kobberrødt! Vi er både overrasket og glade for å se tilbakekomsten av denne nyansen. Skuespillerinnen Zendaya, som har brakt stilen til live igjen, viser den frem på best mulig måte. Du som har lysebrunt til middels brunt ufarget hår, kan oppnå denne looken uten bleking – selvfølgelig avhengig av hvor sterk kobbernyanse du ønsker. Dette fordi de røde undertonene i noen mørke hårfarger er nok til å støtte røde nyanser uten å lysnes først.

Vårt råd: Røde nyanser har en tendens til å falme raskere, noe som gjør det ekstra viktig både å friske opp fargen oftere og bruke produkter som er ment for farget hår. Produktserier som Gliss Color Protect & Shine, er flotte alternativer som tilbyr alt håret ditt trenger: sjampo, balsam og hårkurer skreddersydd for behovene til farget hår.

Gå for det naturlige

Ettersom vi alle har tilbrakt mer tid hjemme og latt etterveksten vokse ut, har vi også lært oss å sette pris på vårt naturlige hår. Dette har ført til en trend med naturlige farger, som f.eks. mellombrun, kanelbrun og sandblond. Disse fargene er enkle å få til hjemme og krever lite vedlikehold. Ønsker du å matche ditt brune hår, prøv Natural & Easy Nude Light Brown eller Mocca Chocolate Brown. For blondt hår, prøv Natural & Easy Satin Dark.

Vårt råd: Vil du å matche din naturlige hårfarge, kan du la røttene vokse litt lengre, slik at du lettere ser hva som er din naturlige farge og hva du skal ta utgangpunkt i. Dette kan være utfordrende siden det avhenger av din innfargede hårfarge. Din opprinnelige fargenyanse kan se mørkere eller lysere ut i kontrast til denne. For å unngå uønskede kontraster mellom røttene og din valgte nyanse, sørg for å farge håret på hele hodet, fra rot til tupp, for å oppnå et endimensjonalt resultat.

Farge håret hjemme med Natural & Easy fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...
 • Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!

  Blondt hår

  Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!
  ...