Skip to Content

Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

Hårfarge

Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

Pastellfarget hår gir virkelig vår- og sommerfølelse … til håret! Få nyanser er vel mer oppkvikkende. Vi forklarer hvordan du kan oppnå pastell-looken, og vi presenterer midlertidige fargealternativer for dem som ikke er klare for en permanent pastellfarge.

Sukkerspinnfarger, subtile makronnyanser og diskrete sorbényanser: Pastellfarger finnes ikke bare i vår- og sommergarderoben – disse friske nyansene finnes nå også i stilige frisyrer. Pastellfarger er en av våre favoritt-hårfager – enten som striper eller heldekkende farger!

Derfor elsker vi pastellfarger

Blondiner har det enkelt når det gjelder pastelltrenden. Blondt hår er den perfekte basen for pastellfarger.
Dempede fargetoner: Disse nyansene er som et slør over håret. Skjønnheten i denne hårfargetrenden ligger i den subtile ekstravagansen. Fargen er ekstraordinær, men likevel diskret for hverdagsbruk – selv for en dag på kontoret.

Pastelltoner kan farges i naturlig lys blondt og bleket blondt hår: Da kommer disse dempede nyansene virkelig til sin rett. Med et hjemmefargingssett kan du enkelt prøve denne nye trenden selv. Tips: Sjekk forpakningen for å se om pastelltonen passer for deg. Hvis nødvendig, konsulter vår kundeservice.

Tips og triks for pastellfarging av håret

Pastellfarger er ikke bare «jentente», noe denne trendy stilen viser. Ønsker du å farge håret ditt i en trendy pastellnyanse hjemme, trenger du kun et hjemmefargingssett og rett basisfarge, dvs. naturlig blondt eller allerede bleket hår. Resultatene blir best i lyst eller mellomblondt hår. Har du mørkt hår, må du bleke det før du farger det. Les mer her om hvordan du kan bleke håret ditt hjemme.

Ferskennyansen fremhever mørkere hudtoner. Subtil rosa gir en feminin, romantisk look og passer fint for svært lyse hudtyper. Bleklilla skaper en kul og selvsikker look.

Viktig for hjemmefarging: Følg den medfølgende veiledningen trinn for trinn. Tips: Gi håret ditt litt intensiv pleie før og etter farging. Påfør en nærende hårkur en eller to ganger i uka og gi den tid til å trenge inn i håret.

Ikke helt klar for en helhetlig pastell-look? Hva med å farge kun en del av håret? Prøv striper i pastell. Striper du håret i pastellfarger, får du virkelig en fresh og trendy look. De flotteste pastellfargetonene oppnås i lyst eller mellomblondt hår.

En rask fargeendring: pastellfarget hår til neste hårvask

Ultra Brights or Pastel 93 Shocking Pink

Pastellfarget hår er perfekt for de motebevisste. Snart er det vår og sommer, sesonger som er perfekt for litt ekstra farge 😊. Men kanskje du har lyst til å prøve en farge som ikke er permanent?

Bestemmer du deg spontant for en fargerik endring, er semi-permanente hårfarger tingen! Ta en titt på de ulike alternativene fra LIVE for å finne din farge.

Best av alt – de er enkle å påføre og varer kun til neste hårvask. Spesielle fargesprayer eller hårfargestifter er perfekte for dette og samtidig svært enkle å bruke. De sistnevnte passer til å lage midlertidige striper, for eksempel LIVE Holoshimmer eller LIVE fargespray.

Få stilen med Schwarzkopf LIVE Ultra Brights eller Pastel

Her kan du se de ulike resultatene som kan oppnås med LIVE Purple Punk eller LIVE Shocking Pink.

Før toning Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel

For en pastellfarget look: Bland fargekremen med balsamen som er inkludert i forpakningen.

For et mørkere resultat: Ønsker du en mørkere nyanse, blander du fargekremen med en mindre mengde av balsamen.

Etter, til venstrLIVE Ultra Brights or Pastel 94 Purple punk, til høyre LIVE Ultra Brights or Pastel 93 Shocking Pink. Varer i opptil 15 vask

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe!

Ta kontakt med vår kundeservice som vil veilede deg for å finne de riktige produktene til ditt hår.

📧 e-post: schwarzkopf.no@henkel.com

☎ telefon: 800 191 00

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...
 • Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!

  Blondt hår

  Lag striper i håret hjemme: Det er enkelt!
  ...