Hårfarge

Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

Pastellfarget hår gir virkelig vår- og sommerfølelse … til håret! Få nyanser er vel mer oppkvikkende. Vi forklarer hvordan du kan oppnå pastell-looken, og vi presenterer midlertidige fargealternativer for dem som ikke er klare for en permanent pastellfarge.

 

Sukkerspinnfarger, subtile makronnyanser og diskrete sorbényanser: Pastellfarger finnes ikke bare i vår- og sommergarderoben – disse friske nyansene finnes nå også i stilige frisyrer. Pastellfarger er en av våre favoritt-hårfager – enten som striper eller heldekkende farger!

Derfor elsker vi pastellfarger

null

Blondiner har det enkelt når det gjelder pastelltrenden. Blondt hår er den perfekte basen for pastellfarger.

Dempede fargetoner: Disse nyansene er som et slør over håret. Skjønnheten i denne hårfargetrenden ligger i den subtile ekstravagansen. Fargen er ekstraordinær, men likevel d    iskret for hverdagsbruk – selv for en dag på kontoret.

Pastelltoner kan farges i naturlig lys blondt og bleket blondt hår: Da kommer disse dempede nyansene virkelig til sin rett. Med et hjemmefargingssett kan du enkelt prøve denne nye trenden selv. Tips: Sjekk forpakningen for å se om pastelltonen passer for deg. Hvis nødvendig, konsulter vår kundeservice.

Tips og triks for pastellfarging av håret

null

Pastellfarger er ikke bare «jentente», noe denne trendy stilen viser. Ønsker du å farge håret ditt i en trendy pastellnyanse hjemme, trenger du kun et hjemmefargingssett og rett basisfarge, dvs. naturlig blondt eller allerede bleket hår. Resultatene blir best i lyst eller mellomblondt hår. Har du mørkt hår, må du bleke det før du farger det. Les mer her om hvordan du kan bleke håret ditt hjemme.

Ferskennyansen fremhever mørkere hudtoner. Subtil rosa gir en feminin, romantisk look og passer fint for svært lyse hudtyper. Bleklilla skaper en kul og selvsikker look.
 

Viktig for hjemmefarging: Følg den medfølgende veiledningen trinn for trinn. Tips: Gi håret ditt litt intensiv pleie før og etter farging. Påfør en nærende hårkur en eller to ganger i uka og gi den tid til å trenge inn i håret.
 

Ikke helt klar for en helhetlig pastell-look? Hva med å farge kun en del av håret? Prøv striper i pastell. Striper du håret i pastellfarger, får du virkelig en fresh og trendy look. De flotteste pastellfargetonene oppnås i lyst eller mellomblondt hår.

En rask fargeendring: pastellfarget hår til neste hårvask

null

Ultra Brights or Pastel 93 Shocking Pink

Pastellfarget hår er perfekt for de motebevisste. Snart er det vår og sommer, sesonger som er perfekt for litt ekstra farge 😊. Men kanskje du har lyst til å prøve en farge som ikke er permanent?

Bestemmer du deg spontant for en fargerik endring, er semi-permanente hårfarger tingen! Ta en titt på de ulike alternativene fra LIVE for å finne din farge.

Best av alt – de er enkle å påføre og varer kun til neste hårvask. Spesielle fargesprayer eller hårfargestifter er perfekte for dette og samtidig svært enkle å bruke. De sistnevnte passer til å lage midlertidige striper, for eksempel LIVE Holoshimmer eller LIVE fargespray.

one dam image
LIVE Holoshimmer

Få stilen med Schwarzkopf LIVE Ultra Brights eller Pastel

Her kan du se de ulike resultatene som kan oppnås med LIVE Purple Punk eller LIVE Shocking Pink. 

one dam image
Før toning Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel

For en pastellfarget look: Bland fargekremen med balsamen som er inkludert i forpakningen.

 

For et mørkere resultat: Ønsker du en mørkere nyanse, blander du fargekremen med en mindre mengde av balsamen. 

one dam image
Etter, til venstrLIVE Ultra Brights or Pastel 94 Purple punk, til høyre LIVE Ultra Brights or Pastel 93 Shocking Pink. Varer i opptil 15 vask.

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe!

Ta kontakt med vår kundeservice som vil veilede deg for å finne de riktige produktene til ditt hår.

 

📧 e-post: schwarzkopf.no@henkel.com

☎ telefon: 800 191 00

oppdag: