Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

Hårfargen blir som oftest lysere gjennom bleking i stedet for farging. Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

 

Når man skal bleke håret, er det viktig å gjøre det nøye og med god fargefølelse. Et naturlig blondt hår er veldig vakkert og også brunetter kan bytte til denne hårfargen. Våre tips hjelper deg til å gjøre det riktig!Bleking og hvordan man gjør det riktig:

null

Tips 1:

Vil du definitivt at ditt blonde hår skal se naturlig og friskt ut? Har du blondt hår, bør du ta hensyn til hudtonen og hårtonen din for å avgjøre om du vil gå for en varm eller kald nyanse av blondt. Blonde blonderingssett er perfekt om vil lysne håret én eller flere nyanser hjemme. Blonde ivaretar håret ditt under blekeprosessen og beskytter det mot skader og slitasje.

null

Tips 2:

Gjør solens stråler at håret ditt får en rød eller gulaktig tone? Hvis så, må de røde og gule pigmentene fjernes fra håret. Ellers kan de gi ditt lyse, blonde hår en gul kontrast. Hvis håret ditt begynner å få en gulaktig tone, kan du alltid korrigere den ved hjelp av bleking, toning eller sølvsjampo. 

null

Tips 3:

Er du allerede blond og vil bli litt lysere? S1 Blondespray fra Blonde kan være den perfekte løsningen for deg. Produktet gjør at håret ditt lysner gradvis etter hver påføring, uten å skade håret.

null

Tips 4:

Liker du ikke synlig ettervekst og ønsker ikke å bleke håret for ofte? Da er «blonette»-trenden et godt valg for deg. I stedet for å blondere hele håret, påføres den på enkelte steder i ditt brune hår for å få en naturlig nyanse. Denne teknikken ligner litt på balayage og du kan gjøre det hjemme ved å bruke Blonde Slingor med en spesielt tynn påføring, perfekt for striper.

 

 

 

Blonder håret hjemme med Blonde fra Schwarzkopf

oppdag: Blondt hår