Hårfarge | Blondt hår

Blonde highlights: Alt du trenger å vite

Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett. Scroll ned for å lese alt om hvorfor og hvordan du starter reisen med Blonde highlights. 

Highlights og hvordan de virker

null

@getty images

Highlights løfter håret flere nyanser lysere enn grunnfargen din, og ved å strategisk plassere dem på bestemte deler av håret, gir de også mykhet, dybde og struktur. Solide nyanser, spesielt etter vinteren, kan ende opp med å se flate og livløse ut, og highlights gir naturlig skjønnhet og glød til din eksisterende hårfarge. 

 

Uansett om du er naturlig lys blond og ønsker å lysne håret litt mer, eller om du har en mellombrun farge og vil lysne subtilt og tilføre dimensjon til håret ditt, er highlights den beste løsningen for å skape en naturlig, solkysset look som er flatterende for de fleste hudtoner.

Gjør det selv, enkelt

null

@shutterstock

Takket være nye teknikker og hjemmefarging-behandlinger, er det enkelt å skape en profesjonell look med minimal bruk av tid og krefter. Brukervennlige applikatorer og hetter gir deg stor kreativ frihet til å velge nøyaktig hvilke deler du vil lysne, og gir deg kontroll over det endelige resultatet. Bruk en applikatorbørste til å male bredere hvis du ønsker tykkere highlights som gir større innvirkning, eller hvis du vil eksperimentere med dristigere balayage -teknikker. Hvis du bruker en highlighter-hette, kan du trekke noen få seksjoner gjennom hullene for å få en mer naturlig look som gir en uanstrengt, strandaktig følelse. Hvis du er ute etter en jevnere hårfarge maksimalt lysnet, bør du velge all-over highlights der du trekker hårstråene gjennom de fleste hullene i highlighter-hetten. 

 

Uansett hvilke highlights du velger, er de mye enklere å lage enn du tror, i tillegg sparer de deg for tid (og penger) sammenlignet med å gå til en salong. 

Tilfreds stripet hår

Husk at selv om håret ditt ikke har vært i solen, trenger det fortsatt like mye pleie som hår som har blitt utsatt for UV-stråler. Bleket hår trenger ekstra TLC, så husk å bruke sjampo og balsam spesielt utviklet for lysnet hår og suppler hårpleierutinen din med nærende ettergivende behandlinger som Gliss Performance Treats Masks

 

Få perfekte highlights hjemme med Blonde fra Schwarzkopf

oppdag: