Skip to Content

Eksperten innen hårreparasjon er gjenoppfunnet!

Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

En ny æra innen hårpleie har startet: Det velkjente Schwarzkopf-varemerket Gliss vil bli presentert i en større relansering av varemerket høsten 2020. Ikke noe annet varemerke representerer hårreparasjon som Gliss. De nye sammensetningene i Gliss forener vitenskap og ingredienser fra naturen: Spesielt utviklet teknologi for reparasjon og pleie for hver serie og formula - med inntil 96 % ingredienser av naturlig opprinnelse* – og en ny utforming, bekrefter på nytt posisjonen til Gliss som eksperten på hårreparasjon. Resirkulerbare flasker og en ny design avrunder relanseringen. Gjør det du elsker. Gliss reparerer.

Det nye produktsortimentet fra Gliss vil være tilgjengelig i butikkene høsten 2020.

© Schwarzkopf
Sjekk ut den nye looken til forpakningene!

Gliss – eksperten innen hårreparasjon – tilbyr effektive og innovative produkter som er skreddersydde til hårets krevende behov. Med den gigantiske relanseringen av varemerket i høst gjenintroduseres Gliss med en helt ny look.

Gliss-seriene og formulaene er gjenskapt med høytytende trend-ingredienser, som f.eks. hydrolysert keratin, aminosyrer, hydrolysert protein, UV-filtre, Omegaplex og biotinkompleks, og hver av dem adresserer et spesifikt behov. Disse ingrediensene er kombinert med naturlige essenser av høy kvalitet, slik som blomsternektar, açaibær, peonblomster, arganolje, paranøtt og moringafrø. Med disse formulaene kan Gliss skilte med et høyt nivå innen hårpleie. Det hele kompletteres med en moderne design med ny logo, ny forpakning og et elegant utseende.

I tillegg er de nye, sorte hettene laget av sotfargefrie materialer, slik at de er fullt sporbare og sorterbare i gjenvinningsanlegg. De nye PE-flaskene er nå laget av 30 % resirkulert innhold, mens PET-flaskene i porteføljen er laget av 100 % resirkulert materiale. Dessuten er alle flasker 100 % resirkulerbare, og en reduksjon av metallfolie forenkler den generelle resirkuleringsprosessen.

Hver hårtype har sine egne krav og behov. Pleie- og stylingseriene til Gliss inneholder særskilte aktive komplekser som er spesielt tilpasset til de ulike behovene. Det finnes 6 serier som dekker de viktigste hårbehovene: Total Repair for tørt, stresset hår, Supreme Length for langt hår som lett blir flisete, porøst og fett ved røttene, Ultimate Oil Elixir for flisete og slitt hår, Color Protect & Shine for farget hår, Volume & Repair for flatt og tynt hår og Fiber Therapy for ekstremt skadet hår.

*inkludert vann

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...