Skip to Content

Ny look – Samme fantastiske hold

Taft er synonymt med gode produkter som gir langvarig hold og gjør det mulig å skape individuelle frisyrer. Som en fremtidsrettet merkevare forutser og tilpasser Taft seg fremtidige trender, og oppdaterer produktspekteret for å dekke eventuelle endringer i markedet og forbrukernes behov. Taft er relansert med nytt fantastiske utseende, og du kan fortsatt stole på resultater av høy kvalitet. Ny look – samme utrolige hold.

Det er over 60 år siden Taft introduserte hårspray i de første skjønnhetssalongene i Europa, og verken grepet om markedet eller håret har vaklet siden den gang. Taft har blitt kjent som et ledende merke innen innovative og pålitelige stylingprodukter, med et omfattende utvalg som inkluderer hårspray, mousse, voks, geler, m.m. Produktene er utviklet for å tilby et utvalg tilpasset spesifikke krav, og har varierende hold og styrke, avhengig av stylingbehovet til håret ditt.

En moderne makeover

Ny look – samme utrolige hold. Det nye designet har en ”tårn”-struktur i sirkler som gjør det tydeligere, samt lettere for deg å se hvor mye hold et produkt har og hvilket som passer best for deg. Når du bestemmer deg for hvor mye hold du trenger fra Volume, Ultra, Pure, Power, Ultimate og Irresistible Power-sortimentet vårt, indikerer de sirkulære symbolene hvilket produkt du bør velge.

I tillegg er et flertall av formlene nå veganske, og moussene gir enda bedre pleie. Vi har også foretatt viktige oppdateringer når det gjelder emballasjen vår: vi bruker resirkulert plast, karbon-fri plast og evig resirkulerbare metallbokser, så produktene er også bedre for miljøet. 

Hele dagen og kvelden

Enten du ønsker en supersterk gel til å forme kort hår, en volumiserende mousse for å øke sprett eller en effektiv hårspray for å holde en fantastisk up-do på plass, er Taft merket du går til for å finne akkurat det produktet du ønsker. Det lar deg skape salongstilen hjemmefra, noe som gjør hele forskjellen mellom en frisyre som varer hele kvelden eller som faller sammen før du er ferdig med forretten. Føl deg uovervinnelig med Taft.

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...