Ny look – Samme fantastiske hold

Taft er synonymt med gode produkter som gir langvarig hold og gjør det mulig å skape individuelle frisyrer. Som en fremtidsrettet merkevare forutser og tilpasser Taft seg fremtidige trender, og oppdaterer produktspekteret for å dekke eventuelle endringer i markedet og forbrukernes behov. Taft er relansert med nytt fantastiske utseende, og du kan fortsatt stole på resultater av høy kvalitet. Ny look – samme utrolige hold.

Det er over 60 år siden Taft introduserte hårspray i de første skjønnhetssalongene i Europa, og verken grepet om markedet eller håret har vaklet siden den gang. Taft har blitt kjent som et ledende merke innen innovative og pålitelige stylingprodukter, med et omfattende utvalg som inkluderer hårspray, mousse, voks, geler, m.m. Produktene er utviklet for å tilby et utvalg tilpasset spesifikke krav, og har varierende hold og styrke, avhengig av stylingbehovet til håret ditt.

En moderne makeover

Ny look – samme utrolige hold. Det nye designet har en ”tårn”-struktur i sirkler som gjør det tydeligere, samt lettere for deg å se hvor mye hold et produkt har og hvilket som passer best for deg. Når du bestemmer deg for hvor mye hold du trenger fra Volume, Ultra, Pure, Power, Ultimate og Irresistible Power-sortimentet vårt, indikerer de sirkulære symbolene hvilket produkt du bør velge.

I tillegg er et flertall av formlene nå veganske, og moussene gir enda bedre pleie. Vi har også foretatt viktige oppdateringer når det gjelder emballasjen vår: vi bruker resirkulert plast, karbon-fri plast og evig resirkulerbare metallbokser, så produktene er også bedre for miljøet. 

Hele dagen og kvelden

Enten du ønsker en supersterk gel til å forme kort hår, en volumiserende mousse for å øke sprett eller en effektiv hårspray for å holde en fantastisk up-do på plass, er Taft merket du går til for å finne akkurat det produktet du ønsker. Det lar deg skape salongstilen hjemmefra, noe som gjør hele forskjellen mellom en frisyre som varer hele kvelden eller som faller sammen før du er ferdig med forretten. Føl deg uovervinnelig med Taft.

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...