Skip to Content

Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

Vi introduserer Skandinavias ledende blonderingsprodukt med femti års ekspertise innen lysning og blondering av hår – nå relansert! Vårt høytytende sortiment kan lysne håret inntil 9 nivåer for å oppnå den skarpeste nyansen av blondt uten å gå på bekostning av hårets sunnhet og styrke. Våre oppdaterte Blonde-produkter gir deg enda flere muligheter til å utforske en hel palett med fargenyanser, slik at du kan velge din favoritt. Schwarzkopf Blonde - Det blonde de blonde velger. 

Vi tar varet på håret ditt

Å beskytte og ta vare på håret ditt er noe vi alltid har prioritert høyt – derfor er alle våre produkter spesielt utviklet for å fremme og opprettholde livfullheten i håret samtidig som de støtter de unike behovene til lysnet hår. Vårt nye sortiment er formulert med Anti-Damage Complex – en oljeberiket lysningsteknologi som gir opptil 80 % mindre brekkasje av håret* – for maksimal styrke og minimal skade.

Fargeporteføljen inkluderer lighteners, highlights og lysningsfarger som dekker alle toner fra diskrete striper til bleket kjølig blondt hår med nykommeren 10.1 Ashy Blonde – en varm, naturlig tone som komplementerer hele spekteret.
*vs. ubehandlet hår 

Vår nye look

Vår forpakning har også fått en skikkelig make-over – med en fresh ny logo og fornyet design som gjenspeiler det økte hårpleienivået. Tilgjengelig informasjon, tydelige fargeindikatorer og nye insentiver for å anspore til resirkulering – alt dette er en del av forbedringen av vår nye emballasje. 

Blondt hår - en livsstil

Å være blond er en livsstil som lar deg eksperimentere med utseendet ditt og uttrykke din look på ulike måter. Våre Highlights (M1 og M3) lysner mellom 3–6 nyanser og er utmerket for å lage blonde striper, for en mer diskret, jevn look.  Blonderingsfarger (L10.1 og L10.21) er velegnet til å skape en naturlig skandinavisk nyanse av blondt. Schwarzkopf Blonde Lightening Spray S1 er et godt alternativ dersom du ønsker å skape duse solrefleksjoner og gi håret en sommerlig blond look. For de som ønsker å ta skrittet helt ut, skaper våre blonderinger (L1, L1+. L++ og L101) et stilig kjølig blondt hår som du trygt kan bære med din slående blonde attitude. 

Farg håret hjemme med Blonde fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...