Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

Vi introduserer Skandinavias ledende blonderingsprodukt med femti års ekspertise innen lysning og blondering av hår – nå relansert! Vårt høytytende sortiment kan lysne håret inntil 9 nivåer for å oppnå den skarpeste nyansen av blondt uten å gå på bekostning av hårets sunnhet og styrke. Våre oppdaterte Blonde-produkter gir deg enda flere muligheter til å utforske en hel palett med fargenyanser, slik at du kan velge din favoritt. Schwarzkopf Blonde - Det blonde de blonde velger. 

Vi tar varet på håret ditt

Å beskytte og ta vare på håret ditt er noe vi alltid har prioritert høyt – derfor er alle våre produkter spesielt utviklet for å fremme og opprettholde livfullheten i håret samtidig som de støtter de unike behovene til lysnet hår. Vårt nye sortiment er formulert med Anti-Damage Complex – en oljeberiket lysningsteknologi som gir opptil 80 % mindre brekkasje av håret* – for maksimal styrke og minimal skade.

Fargeporteføljen inkluderer lighteners, highlights og lysningsfarger som dekker alle toner fra diskrete striper til bleket kjølig blondt hår med nykommeren 10.1 Ashy Blonde – en varm, naturlig tone som komplementerer hele spekteret.
*vs. ubehandlet hår 

Vår nye look

Vår forpakning har også fått en skikkelig make-over – med en fresh ny logo og fornyet design som gjenspeiler det økte hårpleienivået. Tilgjengelig informasjon, tydelige fargeindikatorer og nye insentiver for å anspore til resirkulering – alt dette er en del av forbedringen av vår nye emballasje. 

Blondt hår - en livsstil

Å være blond er en livsstil som lar deg eksperimentere med utseendet ditt og uttrykke din look på ulike måter. Våre Highlights (M1 og M3) lysner mellom 3–6 nyanser og er utmerket for å lage blonde striper, for en mer diskret, jevn look.  Blonderingsfarger (L10.1 og L10.21) er velegnet til å skape en naturlig skandinavisk nyanse av blondt. Schwarzkopf Blonde Lightening Spray S1 er et godt alternativ dersom du ønsker å skape duse solrefleksjoner og gi håret en sommerlig blond look. For de som ønsker å ta skrittet helt ut, skaper våre blonderinger (L1, L1+. L++ og L101) et stilig kjølig blondt hår som du trygt kan bære med din slående blonde attitude. 

Farg håret hjemme med Blonde fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...