Skip to Content

Slik finner du rett Only Love nyanse for deg

Istockphoto

Slik finner du rett nyanse for deg

Å farge håret hjemme er en enkel og rask måte å gi håret ditt en kjærlighetsboost. For å få et perfekt resultat er det viktig å velge en nyanse som passer akkurat deg. Riktig nyanse gir ikke bare håret ditt nytt liv, men kan også gi huden din en vakker glød og få dine øyne til å glitre litt ekstra ❤

Basert på hudtonen din

For at din hårfarge skal føles naturlig er det viktig å gå ut fra din hudtone. En enkel måte å gjøre rede for om du er har en varm eller kald hudtone er å se på blodårene på underarmen din. Er de grønnaktige? Da har du en varm hudtone, mens blåaktige årer tyder på en kald hudtone. Du kan også ta en titt i smykkeskrinet ditt, trives du best i sølvsmykker så er det veldig mulig at du har en kald hudtone, mens gullsmykker tyder på en varmere tone.

Brune og svarte nyanser

Om du har en kald hudtone passer du nok best i nøytrale eller kalde nyanser. Se etter nyansenavn som slutter på 0, som 5.0 Lysbrun, 3.0 Mørk brun eller 1.0 Sort. Om du har en varm hudtone kommer du til å passe bra til en mørk nyanse som 4.65 Kastanjebrun, 6.5 Karamellbrun eller 3.65 Mørk sjokolade.

En sjokoladebrun nyanse passer mange. Stine Skoli Ommendal har brukt nyansen 3.65 Mørk sjokolade som gjør at hennes vakre blå øyne får en intens glød @speiltvillingene.

Sara Parikka har nyansen 6.5 Karamellbrun som står flott til hennes varme hudtone. Nyanser med røde innslag passer spesielt bra til grønne øyne @saraparikka.

Blonde nyanser

Om du har en kald hudtone passer du best i noe kaldere nyanser mens en varm blond nyanse passer fint til en varm hudtone. Hårfargeserien Only Love har tre vakre blonde nyanser som er nøytrale, fra 9.0 Ekstra lys blond til en mørkere 7.0 Mellomblond. Disse nyansene passer både til varme og kalde hudtoner.

Joanna Fingal fikk en elegant look med nyansen 7.0 Mellomblond som fremhever hennes blå øyne @joannafingal.

Om du har bleket håret

Om du har bleket håret ditt tidligere og velger en nøytral nyanse (nyansenavn som slutter på 0) så anbefaler vi at du gjør en forpigmentering. Dette gjøres enkelt med nivå 2 toning (gylden/honning nyanse) i ca. 10 minutter, eller nivå 3 i vått hår i 5 minutter. NB! Du kommer ikke til å få et varmt resultat på grunn av forpigmenteringen, men en vakker kald og nøytral nyanse.

Ting å tenke på

Hvor mørk nyansen blir, avhenger av hvilken nyanse du velger og hvor mørkt håret ditt er til å begynne med. Dette kan du se på produktenes bakside eller på Schwarzkopf.no. Om du allerede har farget hår, kan nyansen bli mørkere enn du har tenkt deg, så velg gjerne en nyanse lysere. For at nyansen skal føles og se naturlig ut så anbefaler vi at du ikke farger håret mer enn 2 nyanser mørkere enn din naturlige hårfarge. Hvis du skal gjøre en stor fargeforandring kan det være lurt å kontakte Schwarzkopfs kontaktsider (Facebook) eller ta en prat med din frisør. 

Grått hår

Only Love gir intense farger som dekker grått hår, men tenk på at de lysblonde nyansene har mindre gråhårsdekning. Har du mye grått hår kan du benytte deg av en mørkere blond nyanse som 7.0 Mellomblond. Om du har grå ettervekst kan du med fordel benytte deg av en mørk nyanse i bunnen og en lysere en ut i lengdene. Dekningsgrad står på baksiden av produktene.

Only Love

Schwarzkopf sin nye hårfarge serie Only Love gir intense og holdbare farger med mye glans. Produktene er dermatologisk testet og inneholder verken alkohol, ammoniakk eller silikoner. Fargene er fri for PPD og PTD (kjemiske virkestoffer) og er kvalitetstestet av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation). Produktene inneholder naturlige ingredienser som arganolje, havremelk og soyaprotein som pleier håret. Only Love er ikke bare skapt med kjærlighet; den er pakket med det også – kartongen er nemlig et resultat av klimanøytral produksjon! ❤

Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...