Skip to Content

Slik får du perfekt mørkeblondt hår

Blondt hår spenner over uendelig mange nyanser, og mange kvinner foretrekker iøynefallende toner som platina, champagne og gyllen. Mørkeblondt, også kjent ved de mindre smigrende uttrykkene dirty blonde eller musegrått, har vært oversett i mange år. Når gjør fargen virkelig comeback, og vi skjønner hvorfor! Den en gang så neglisjerte fargen er blitt observert på catwalker og trendsettende kjendiser over hele verden – fra Gigi Hadid til Jennifer Aniston og Cara Delevingne. Velkommen til den beste nye blonde nyansen.

Hva er så fantastisk med mørkeblondt?

Mørkeblondt befinner seg i spennet mellom blondt og brunt. Det omfatter nyanser fra myk honning til sand og mørk askeblondt og skaper en naturlig og flatterende farge som er utrolig allsidig og passer til mange forskjellige hudtoner. Det er en flott farge hvis du vil lysne eller fornye hårfargen, men ikke føler deg klar for å bli helt blond – og det sliter mindre på håret enn mer dramatiske blonde toner. Dessuten kan du glede deg over hvor lett det er å holde fargen ved like – etterveksten trenger ikke farges så ofte siden fargekontrastene er mer diskré.

Hvordan får jeg en mørkeblond look?

Trikset for å få den beste mørkeblonde tonen er å unngå én ensartet farge: Håret bør ha både lysere og mørkere toner. Uansett om du har mørkt hår som du ønsker å lysne, eller lyst hår som du vil gi en ekstra dimensjon, så kan du bruke lysning eller striper for å oppnå nøyaktig den fargen du ønsker.

 1. TIPS: Jo mørkere utgangspunktet er, desto mer kreves for å oppnå den ønskede fargen. Sørg for å bruke en god balsam som er utviklet spesielt for farget eller bleket hår.
 2. TIPS: Bruk en lilla sjampo for å unngå gulskjær, slik at den mørkeblonde fargen ser naturlig ut.

Slik får du den ønskede fargen

Schwarzkopf BLONDE har en serie produkter som hjelper deg å få den perfekte nyansen mørkeblondt hjemme hos deg selv. Blonde L1 Intensive Lightener har en unik sammensetning som lysner håret helt uten ammoniakk og gir en naturlig farge som er perfekt for å oppnå en mørkeblond nyanse på mellomblondt til lysebrunt hår. Blonde M1 Super Highlights inneholder en stripehette og en stripepensel som gir deg større kontroll over resultatet og lar deg lage en mer nyansert look med striper. Se vår produktside for å lese mer om hvilket fargeresultat du kan forvente for din hårfarge.

getty images
Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...

  Vi vil vise deg hvordan du skjuler dine grå hår og får tilbake hårets naturlige utseende. Ønsker du å bære ditt grå hår med stolthet denne sesongen? Da har du kommet til rett sted – bla nedover for å lese våre tips for hvordan du med stolthet kan leve med naturlig grått hår.

  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...

  Med denne ettertraktede fargeteknikken kan man trylle frem en skreddersydd wow-faktor – og håret ser utrolig naturlig ut. Men hva er egentlig balayage? I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om teknikken.

  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...

  Les videre og finn ut hva du bør tenke på når du bleker håret ditt, og hvordan man kontrollerer uønskede effekter.

  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...

  Tenker du på å endre stil i 2021? I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av favorittrendene innenfor hårfarge for 2021, og gi deg våre beste tips om hvordan du oppnår dem.

  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...

  Sombré betyr «softly shaded», og denne looken har enda mer delikate og nyanserte fargeoverganger enn storesøsteren ombré. Dette skaper vakre skygger mellom de mørkere og lysere partiene i hårets ulike farger og lengder.

  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...

  Leter du etter en fargeendring ? Men hva slags produkt bør du velge: glansvask eller permanent? Vi har noen gode råd:

  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...

  Spesielle hårfarger og frisyrer må velges omhyggelig for å oppnå best resultat. Vi hjelper deg med farge- og stylingtips.

  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...

  Det er gårsdagens mote å kun ha en naturlig eller nær naturlig farge på håret. Slipp løs fargegleden og kreativiteten!

  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...

  I løpet av det siste året har vi sett en hel haug med tradisjonelle hårregler bli brutt. Nå når hjemmefarging er enklere enn noensinne og tilgjengelig i alle regnbuens farger, tar flere av oss sjansen til å prøve ut fargerike og fantasiaktige hårfarger og teknikker. Det er en morsom og kreativ måte å uttrykke personligheten din på, og du kan endre farge så ofte du vil med minimal innsats.

  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...

  Er det ikke godt at du slipper ett frisørbesøk for å skifte hårfarge? Vi gir en innføring i hemmelighetene bak hårfarging sånn at du kan farge håret hjemme

  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...

  Etter en lang vinter som føles som den aldri tok slutt, kan vi knapt vente til vårens ankomst, da den kommer med bud om sommer og lysere, solfylte dager. Med våren rett rundt hjørnet, er tiden perfekt til å friske opp utseendet og gjøre deg klar for sommeren med blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det lett og billig å oppnå en look på salong-nivå ved hjelp av praktiske hjemme-sett.

  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...