Slik får du perfekt mørkeblondt hår

Blondt hår spenner over uendelig mange nyanser, og mange kvinner foretrekker iøynefallende toner som platina, champagne og gyllen. Mørkeblondt, også kjent ved de mindre smigrende uttrykkene dirty blonde eller musegrått, har vært oversett i mange år. Når gjør fargen virkelig comeback, og vi skjønner hvorfor! Den en gang så neglisjerte fargen er blitt observert på catwalker og trendsettende kjendiser over hele verden – fra Gigi Hadid til Jennifer Aniston og Cara Delevingne. Velkommen til den beste nye blonde nyansen.

Hva er så fantastisk med mørkeblondt?

Mørkeblondt befinner seg i spennet mellom blondt og brunt. Det omfatter nyanser fra myk honning til sand og mørk askeblondt og skaper en naturlig og flatterende farge som er utrolig allsidig og passer til mange forskjellige hudtoner. Det er en flott farge hvis du vil lysne eller fornye hårfargen, men ikke føler deg klar for å bli helt blond – og det sliter mindre på håret enn mer dramatiske blonde toner. Dessuten kan du glede deg over hvor lett det er å holde fargen ved like – etterveksten trenger ikke farges så ofte siden fargekontrastene er mer diskré.

Hvordan får jeg en mørkeblond look?

Trikset for å få den beste mørkeblonde tonen er å unngå én ensartet farge: Håret bør ha både lysere og mørkere toner. Uansett om du har mørkt hår som du ønsker å lysne, eller lyst hår som du vil gi en ekstra dimensjon, så kan du bruke lysning eller striper for å oppnå nøyaktig den fargen du ønsker.

 1. TIPS: Jo mørkere utgangspunktet er, desto mer kreves for å oppnå den ønskede fargen. Sørg for å bruke en god balsam som er utviklet spesielt for farget eller bleket hår.
 2. TIPS: Bruk en lilla sjampo for å unngå gulskjær, slik at den mørkeblonde fargen ser naturlig ut.

Slik får du den ønskede fargen

Schwarzkopf BLONDE har en serie produkter som hjelper deg å få den perfekte nyansen mørkeblondt hjemme hos deg selv. Blonde L1 Intensive Lightener har en unik sammensetning som lysner håret helt uten ammoniakk og gir en naturlig farge som er perfekt for å oppnå en mørkeblond nyanse på mellomblondt til lysebrunt hår. Blonde M1 Super Highlights inneholder en stripehette og en stripepensel som gir deg større kontroll over resultatet og lar deg lage en mer nyansert look med striper. Se vår produktside for å lese mer om hvilket fargeresultat du kan forvente for din hårfarge.

getty images
Relaterte artikler
 • Hvordan dekke grått hår

  Fargekonsultasjon

  Hvordan dekke grått hår
  ...
 • Hva er balayage?

  Farging

  Hva er balayage?
  ...
 • Farge håret blondt: Den ideelle teknikken

  Blondt hår

  Farge håret blondt: Den ideelle teknikken
  ...
 • De beste hårfargetrendene i 2021

  Hårstiler og hårfarge trender

  De beste hårfargetrendene i 2021
  ...
 • Hva er sombré?

  Hårstiler og hårfarge trender

  Hva er sombré?
  ...
 • Glansvask eller permanent?

  Fargekonsultasjon

  Glansvask eller permanent?
  ...
 • Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår

  Fargerikt hår

  Vårens og sommerens fargetrend –pastellfarget hår
  ...
 • Hår i alle regnbuens farger

  Fargerikt hår

  Hår i alle regnbuens farger
  ...
 • Drømmehår med fantasifarger

  Fargerikt hår

  Drømmehår med fantasifarger
  ...
 • Farge ettervekst hjemme

  Farging

  Farge ettervekst hjemme
  ...
 • Blonde highlights: Alt du trenger å vite

  Blondt hår

  Blonde highlights: Alt du trenger å vite
  ...
 • Slik får du platinablondt hår hjemme

  Blondt hår

  Slik får du platinablondt hår hjemme
  ...