Hårstyling
Hårstyling | Medium-langt hår

Hårfrisyrer i farten: De raskeste frisyrene å oppdrive

Du har satt vekkeklokken på snooze én gang for mye, og mens du raskt gulper i deg morgenkaffen må du i en fei bestemme deg for dagens antrekk. Kjenner du deg igjen? Det ligger uten tvil ikke i kortene å bruke mye tid på håret. Vi vil derfor vise deg hvordan du kan style ditt lange, halvlange eller korte hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang natt har vi tips for dette også. Klar? 

Sover du urolig? Da kjenner du sannsynligvis til kampen med uregjerlig, bustete hår som står til alle retninger etter sitt eget forgodtbefinnende. Dette gjelder spesielt kort og halvlangt hår. En effektiv løsning for kort hår er å spraye med litt hårføningsspray og børste håret bakover. Dette setter det korte håret på plass. Hvis håret er så langt at det minst rekker til haken er fire store kleberuller eller varmeruller god hjelp. Ta store seksjoner av det øverste hårlaget og sett i rullene før du gir dem en omgang med hårføneren. La deretter rullene kjøle seg ned, mens du gjør noe annet, som å sminke deg.

Dersom du har langt hår og sover urolig kan et godt tips være å sove med en hestehale høyt på hodet (bare ikke lag den for stram). Dette holder håret på plass mens du sover godt. Bruk gjerne et lite, løst silketørkle i stedet for en strikk for å unngå merke etter strikken. 

Fem lynraske hårstylings-løsninger