Frisyrer for skulderlangt hår

Frisyrer for skulderlangt hår banner

Frisyrer for skulderlangt hår

Ønsker du en lett stilendring? Trenger du en frisyre som er rask å style? Da er skulderlangt hår tingen. Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

Langt eller kort? Velg en middelvei. Trendsettere har nå skulderlangt hår igjen. Gradert eller klippet rett – valg av stil avhenger for det meste av hårtypen din når du ønsker en middels lang frisyre. Fint eller tykt hår – vi forteller deg hvilken stil du bør velge.

Skulderlang frisyre ved tykt hår

Har du et tykkere hår, er det alltid lurt å finne frisyrer som gir litt letthet til looken. Prøv en fiks gradert stil eller en lang lugg. Lokker med ulik lengde vil gjøre at håret føles tusen ganger lettere, og du unngår en massiv, struttende look. Denne frisyren er spesielt flott med krøller sider lagene vil gjøre at håret ser ekstra sunt og spenstig ut.

Skulderlængde med tyndt hår

Er du redd for at ditt tynne hår vil se enda flatere ut med en kortere frisyre? Det trenger du ikke bekymre deg for – velg en geometrisk eller butt klipp. Ved å klippe alt håret i én lengde, vil det skulderlange håret faktisk se fyldigere og mer strukturert ut. Skulderlangt hår gir også mangfoldige stylingmuligheter, du kan for eksempel eksperimentere med ulike pannelugger. Sørg bare for å unngå fjærete tupper eller kraftig tynnede lenger. Stylingtips: Form bølger for å skape mer volum og sikre dem med en god hårspray!

Populære skulderlange frisyrer

Wob

Det gode med skulderlange frisyrer er allsidigheten – enten håret ditt er tykt eller tynt kan du også style en middels lang frisyre til en trendy wob (wavy bob) som ser ut som om du har klippet håret kortere. For de dagene da du ikke er i humør til skulderlangt hår, kan du bare endre stilen ved å forme noen få, tettere bølger. Krøllene trekker håret litt opp til kinnlengde, for en forandring.

Vinklet klipp

Den vinklede klippen høres kanskje dristig ut, men den kan tilpasses din smak. Er du modig, går du for en synlig forskjell i lengde hvor de fremste tuppene er tydelig lengre. Ønsker du en subtil stilendring? En lett vipp vil gjøre susen for deg – det vil gi frisyren din en flott struktur uten å være for merkbar.

Gradert klipp

Det er så mye du kan gjøre med graderinger! De kan bidra til at ekstremt krøllete hår virker mindre «puffy», eller skape en lett strukturert look når håret tynnes under klippingen. Stylingmulighetene er uendelige – fra fjærklippede lag som ser ekstra elegante ut til klassiske krøller som rammer inn ansiktet ditt enda bedre. Bare sørg for å sikre frisyren med litt hårspray, så du er klar for dagen!

Med litt Got2b Volumaniac hårspray
Med litt Got2b Volumaniac hårspray, så du er klar for dagen!
Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...
 • Strandfrisyrer

  Håroppsetninger

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi viser deg hvordan du kan style strandbølger og fire andre frisyrer som er ideelle for ferier og glade dager på stranden

  ...