Skip to Content

Strandfrisyrer

Beach hairstyles
Fotolia

Strandbølger er den ideelle frisyren for sommermoro på stranden. I tillegg til strandbølger viser vi deg en klassisk bølgete frisyre og fire andre frisyrer som er perfekte for en sommerdag på stranden. Snurr, flett og sett håret opp for å lage behagelige frisyrer for varme dager.

Strandfrisyre nr. 1: Strandbølger

Stilige strandbølger er prototypen på en praktisk og vakker frisyre for glade dager på stranden. Den klassiske frisyren kan lett styles med en krølltang. For å lage den karakteristiske røffe strukturen til naturlige strandbølger, erstatter saltvannsspray og hårvoks salt havvann og solkremrester som ubemerket smitter over på håret. Voksen brukes også til å gi glans og fremheve utvalgte lokker. 

Video: Strandfrisyrer

Strandfrisyre nr. 2: Flette foran i håret

Strandfrisyrer

Kvinner med langt hår foran kan bruke en fransk kronflette for å holde håret vekk fra ansiktet. Denne frisyren er like søt som den er vakker. Lag en lav sideskill og plukk opp en omtrent fire centimeter bred lokk langs skillen mot toppen av hodet. Begynn å flette håret fra hårfestet over pannen ved å flette nye lokker av inn i den voksende franske fletten. Du kan bruke en stilig hatt som tilbehør, og for å beskytte håret mot varme og UV-stråler. 

Strandfrisyre nr. 3: Tvinn håret foran til siden

Å tvinne håret foran til siden er en enkel måte å holde håret vekk fra ansiktet. Skill ut en bred lokk av hår på den ene siden av hodet og tvinn, mens du drar den tvinnede lokken mot den andre siden av pannen og deretter bakover. Bruk noen få hårnåler eller en hårspenne til å holde det løst tvinnede håret bakover. Frisyren er også vakker med halvlangt hår. En annen variant er å samle den tvinnede lokken i en hestehale sammen med resten av håret.

Strandfrisyre nr. 4: Bølgete bob med håret trukket tilbake til en side

Strandfrisyrer

Frisyrer som sommervinden har bustet til er en like stor del av sommeren som markjordbær og måkeskrik. I vår favoritt blant sommerfrisyrene faller håret fritt eller er løst dratt tilbake. Skuespilleren Sarah Gadon (foto til venstre) viser en søt kombinasjon av hverdagslig stylet bølgete, mellomlangt hår. Håret nedenfor sideskillen er dratt tilbake og festet bak på hodet. På den andre siden faller de myke bølgene lekent inn mot ansiktet hennes. Du kan skape ekstra volum og style det øverste håret til en trendy side flip.

Strandfrisyre nr. 5: Oppsatt hår på en side & hestehale

I en frisk ny versjon av den klassiske hestehalen deler du håret på midten og samler den ene siden i en hestehale over ørehøyde (bruk en scrunchy-strikk eller hårnåler). Håret på den andre siden kan trekkes bakover eller styles over øret for å forsterke asymmetrien i frisyren ytterligere. Til slutt samles alt håret løst i en lav hestehale.

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...