Skip to Content

Party frisyrer til nyttårsaften

Hårstyling
Getty Images

Nå er det på tide å planlegge nyttårs festen. Planlegger du å sende det gamle året av sted med masser av larm eller er et glamorøst party din stil? Eller er planen en spesiell og uforglemmelig kveld for to. Frisyren skal tilpasses feiringen, Vi har forslag til stylingen uansett hvordan du velger å feire den store kvelden. Glamorøse fingerbølger i retrostil, elegant eller lekent oppsatt hår, farge eller styling til en ekstravagant eller individuell stil og selvfølgelig den romantiske frisyren til en spesiell kveld.

Vi feirer nyttårsaften, mimrer over året som gikk og hilser det nye året velkommen. I det nye året er det kanskje også tid for å fornye seg selv, utseende eller livsstil. Nyttårsaften er i hvert fall en glimrende anledning til å fylle en aften med moro! Om du feirer kvelden med et elegant middagselskap, en glamorøs fest, en kveld på favoritt utestedet, dans eller en spesiell aften for to. Det riktige antrekket og frisyren er med å sette deg i den rette stemning til den store feiringen. 

Vi håper du gleder deg over vårt galleri av partyfrisyrer til nyttårsaften

Frisyrer til nyttårsaften: En elegant vri på hestehalen

Hestehaler er høyt elsket fordi de ser flotte ut og er så allsidige. Med et par håndvendinger blir en hverdagslig hestehale til en partyklar frisyre. Kate Maras hestehalefrisyre (se foto over) passer både til en rolig fest og til et party som gir det nye året en pangstart. Vil du lage en glamorøs hestehale så bruk styling som dyp sideskill, hårpynt og hårlokker som påføres gel og styles i geometriske mønstre. 

Styling instruksjoner til Kate Maras elegante hestehale:

 1. Påfør håret en varmebeskytter før du glatter det med en rettetang.
 2. Bruk en spisskam til å lage en lav lett skrånende sideskill. Skillen bør være rett og skarp.
 3. Fordel en ertestor klatt med hårgelé i håndflatene og bruk hendene til å påføre den jevnt gjennom hele håret.
 4. Ta ut og fest en ca 5 cm stor hårlokk fra pannen. Samle resten av håret i en lav hestehale, men ikke fest det med strikk enda. Påfør mer gelé hvis det er behov for det.
 5. Kjem nå hårlokken fra pannen bakover kronen på hodet, begynn fra sideskillen og kjem den på skrå mot hestehalen. Påfør enda litt mer gele før du samler hestehalen og fest med en hårstrikk.
 6. Påfør hårspray for ekstra glans og hold.
Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...
 • Strandfrisyrer

  Håroppsetninger

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi viser deg hvordan du kan style strandbølger og fire andre frisyrer som er ideelle for ferier og glade dager på stranden

  ...