Skip to Content

Livlige hestehaler

Hårstyling
Getty Images

Leter du etter en ny hårstil som er praktisk men ikke kjedelig, og som også har rom for leken og kreativ styling? Ta en titt på vår samling av hestehaler og se om du får lyst til å prøve en av de kule frisyrer.

Å samle langt hår i en hestehale, er en rask måte å få ordnet håret på og forhindrer at håret henger ned i ansiktet mens du arbeider, har det moro eller er aktiv i din favorittsport. I tillegg til å være praktiske, er hestehaler også stilige.

Bli med på hestehale - ekstravagansen

Hestehaler er ikke bare en nødløsning på dager hvor håret er håpløst, men en genuin klassiker med et vell av muligheter for styling. Det finnes en hestehale for enhver anledning fra forretningsmøter, jobb, shopping og fester til høytidelige anledninger som bryllup. De mange forskjellige hestehalene er like lettvinte som de er flotte. Det er ikke merkelig at kvinner verden over sverger til hestehalen, til og med før håret har rukket å nå den påkrevde skulderlengden for tidenes favoritt hårsveis.

Hvilken stil er din favoritthestehale?

Å style hestehaler får sannelig frem individualisten blant kvinner, menn og hårstylister. Hestehaler svinger seg på toppen av hodet eller nede ved nakken, de er strukket stramt bak eller henger på siden over skulderen, de står godt sammen med smykker og overrasker med silkebånd, fjær eller lærreimer. Hestehaler kan komme med midtskill, sideskill og viser like godt frem blankt og glatt hår som bølger og lekne krøller. Og så er det de utallige måtene å flette, vri og tviste hestehalene på. Jo lengre hestehalen er jo flere styling muligheter finnes det.

Er du overbevist om hestehalens fortreffelighet nå ,eller er du en av dem som alltid har elsket den kreative, noen ganger litt frekke hestehalen? Pass på at du får med deg galleriet av hestehaler nedenfor. Kanskje blir du inspirert til å prøve enda en hestehalestil.

I videoen demonstrerer Armin Morbach, hoved-hårstylist ved Schwarzkopf, hvordan tynt, fint hår kan tuperes for å skape en fantastiske hårfrisyrer.

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...
 • Strandfrisyrer

  Håroppsetninger

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi viser deg hvordan du kan style strandbølger og fire andre frisyrer som er ideelle for ferier og glade dager på stranden

  ...