Skip to Content

Hverdagsfrisyrer for langt hår

Langt, Rapunzel-aktig hår kan se helt nydelig ut, dog er vedlikehold ikke alltid den letteste oppgaven – eller stylingen. Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

En av de største fordelene med langt hår er allsidighet og muligheten det gir deg til å eksperimentere med stiler. Enten du ønsker en rask løsning for å få håret vekk fra øynene eller noe litt mer stilig, kan du bruke hverdagsfrisyrene våre som en enkel måte å tilføre fylde og noe spennende til dine lange lokker. Her er våre valg av frisyrer som får håret ditt til å se sunnere ut og gjør din daglige styling lettere.

Den Klassiske Toppknuten

Den klassiske toppknuten er perfekt for bad hair-dager og er den foretrukne for jobb eller moro. Vi har alle vår egen vri på denne klassiske frisyren, og her er vår raske og enkle guide:

 1. Børst håret til en slank, høy hestehale, og trekk håret stramt slik at det holder seg tilbake.
 2. Spray med got2b 2sexy Volumizing Hairspray for å holde håret på plass.
 3. Bind et hårstrikk rundt bunnen av hestehalen. 
 4. Vri håret tett og rull det rundt bunnen av hestehalen. 
 5. Fest enden av hestehalen med hårnåler, og gi den en rask omgang med hårspray for å holde alt på plass.

Myke bølger

Ikke bare er myke strandbølger en enkel måte å skape en øyeblikkelig sommerstemning på, de er også flatterende og perfekt for å gi volum til flatt hår. Dette er superenkelt og krever ingen stylingsverktøy. Dette er hva du trenger å gjøre:

 1. Vask og håndkletørk håret, deretter spray litt got2b 2sexy Volumizing mousse inn i håret for et ekstra løft.  
 2. Føn håret til det er nesten tørt, men ikke helt.
 3. Del håret ditt i en midtskill slik at du får to like deler.
 4. Ta den ene delen og trekk den høyt og stramt, vri den inn i en kveil til den danner en bolleform. Fest med hårnåler. Gjenta på den andre siden. 
 5. La håret sitte i to knuter-stilen så lenge du kan - ideelt sett noen timer hvis du har tid. TIPS: du kan også la det sitte over natten for en ekstra bølgete effekt.  
 6. Fjern hårnåler og bruk fingrene til å gre gjennom. TIPS: Påfør litt got2b Extra Volume Dry Shampoo for en ekstra frisk og voluminøs finish!

Når du har det travelt: Hårklemme-stilen

Hårklemme-oppsetting

Den mer moderne versjonen av de klassiske frisyrene når man har det travelt, er hårklemme-oppsetting. Med sitt comeback fra 90-tallet trenger ikke denne frisyren instruksjoner, men her er et par tips for å sikre at din oppsetting forblir sikker og ser bra ut:

 1. Samle håret ditt som om du skulle sette det i en hestehale og begynn å vri håret mens du holder det oppover, til du når slutten.
 2. Mens du holder det nå vridde håret ditt, ta endene til høyre side og dytt dem bort på venstre side. 
 3. Grip hårklemmen og fest håret. Hvis du har ekstra lange lokker, er det bare å åpne klemmen litt og dytte inn endene.
 4. Har du problemer med utemmede babyhår rundt ansiktet ditt? Påfør litt got2b Beach Matt Matte Paste på dine uregjerlige hårstrå og style for en elegant finish.

Delvis håroppsetting med klemme

Vi elsker et allsidig stylingtilbehør som gjør at du ser sofistikert og stilig ut på få minutter! Ta hårklemma og sett opp den øvre delen av håret  - og du er ferdig! Avhengig av hårklemmen passer denne frisyren til alt fra uformelle utflukter til fancy middager. Bruk litt hårspray så sikrer du at frisyren din holder hele kvelden.

Verdt innsatsen

Noen ganger kan langt hår virke som det krever mye vedlikehold, og du kan bli fristet til å strekke deg etter hårsaksen. Imidlertid kan man komme langt med litt stell, og resultatene er verdt innsatsen. Sørg for å bruke riktig sjampo og balsam for hårets behov, enten du har flatt og livløst hår, splittede ender eller tørre og ødelagte lokker. Invester i en god hårbørste og gi håret en dyp fuktighetsgivende behandling et par ganger i uken med produkter som Gliss 4-i-1 Performance Treats som er designet for dine hårproblemer.

Relaterte artikler
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...
 • Strandfrisyrer

  Håroppsetninger

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi viser deg hvordan du kan style strandbølger og fire andre frisyrer som er ideelle for ferier og glade dager på stranden

  ...