Skip to Content

Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

Hårstyling

Den evig populære hestehalen har inspirert til enda en stylingvariant med geometriske detaljer. Vi så denne nye elegante hestehalen på catwalken. Det nye styling elementet i frisyren, er to brede partisjoner av hår, som går fra pannen til toppen av bakhodet, hvor de så krysses og løper mot siden av hårfestet ved nakken. Vi viser deg hvordan du styler denne eksepsjonelle lave hestehalen.

Når du ser frisyren forfra ser det ut som en helt alminnelig hestehale. Håret er kjemmet stramt, litt strengt, tilbake. Frisyrens særegenhet ser du først bakfra, hvor to glattkjemmede hårlokker krysser hverandre en gang før de møter sidehåret i nakkelinjen. De kryssede hårpartisjonene er et utrolig enkelt stylingelement med en iøynefallende effekt.

Slik styler du en hestehale med geometriske elementer

Dette trenger du: 

En fintannet kam, hårvoks, fliseklemmer og en tynn hårstrikk

 1. Fordel en liten mengde hårvoks i håndflatene og stryk den glatt utover hele håret . Kjem så håret rett bakover med en fintannet kam.
  Hvis håret ditt er krøllet eller har mye fall påfør en varmebeskytter og rett det partisjon for partisjon med en rettetang.
 2. Del håret i tre, en bred partisjon midt foran og to sidepartisjoner.
 3. Ta nå partisjonen i midten, kjem igjennom den en gang til før du deler den i to på toppen av hodet. Kryss en midtdel over toppen av bakhodet og fest dem ved hårfestet på hver side like bak øret. Kryss så den andre midtdelen over den første og fest den på samme måte som den første.
 4. Neste steg er at sidehåret trekkes bakover og skjuler fliseklemmene som festet midtpartisjonene. Kjem sidehåret og alle hårtuppene før du fester dem sammen i en løst hengende hestehale helt nede bak i nakken.
 5. Bruk en strikk (helst metallfri)  til å feste hestehalen. Trekk ut en tynn hårlokk og snurr den rundt festet til hestehalen. Fest hårlokken med en fliseklemme du skjuler runder hestehalen.
 6. Tilslutt påfører du litt hårspray for ekstra hold.

Denne hestehalen er ideell for de som liker å ha en stil med det lille ekstra som gjør frisyren unik. Denne varianten av en hestehale vil gi deg oppmerksomhet ved alle anledninger!

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Strandfrisyrer

  Håroppsetninger

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi viser deg hvordan du kan style strandbølger og fire andre frisyrer som er ideelle for ferier og glade dager på stranden

  ...