Skip to Content

Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

Hårstyling
Getty Images

I ditt sinn har det kanskje over flere år bygget seg opp et bilde av hvordan det perfekte bryllup skal være. Ser du deg selv som en tradisjonell, romantisk, moderne eller overdådig brud? VI hjelper deg å finne den brudefrisyren som passer best til din personlighet, overgår din manns kjæreste drømmer og matcher stilen på ditt bryllup

På den største dagen i livet ønsker du å føle deg på topp. Dette inkluderer en frisyre som passer til din personlighet. Det er viktig å kunne slappe av og nyte bryllupsdagen. Ingenting virker mer tiltrekkende på din utkårede enn en partner som selvsikkert gir uttrykk for hennes særegne skjønnhet.

Ikke alle brudefrisyrer er overdådig stylet eller forseggjort med smykker, så en bare må snu seg etter dem. Ren og enkel eleganse med en naturlig mykhet kan virke mer fortryllende. Dit valg bør avspeile din natur og din partners drømmer. På den andre siden, er du leken og livlig av natur, så spill opp! Det er passende brudefrisyrer til enhver stil og personlighet. Vi introduserer deg til forskjellige trendy frisyrer, med forskjellig personlighet og stil.

Brudefrisyrer – Fremhev din naturlige stil

Frisyrer til bruden 2014
Du har lyst å gjenkjenne deg selv på bryllupsbildet. Hvis du lar håret falle løst og fritt vil du være en veldig trendy 2014 brud

En naturlig frisyre er akkurat den riktige frisyren for deg hvis din livsstil er like ukomplisert som din personlighet. På bryllupsdagen vil du nyte begivenheten og gode venners og families selskap uten drastiske forandringer i utseendet. Brudekjolen vil bli lagt spesielt merke til på dagen.

Bryllupet til bruder som gjerne lar sin naturlige skjønnhet skinne har lite pomp og prakt. Naturlig ynde gir bryllupet betydning og karakter.

Passende frisyrer for bruden som foretrekker den naturlige looken inkluderer tilfeldig stylede chignons og løsere frisyrer. Du kan gjerne bruke litt hårvoks  og extra-gloss hårspray for å pynte opp frisyren og skape en dyp glans i håret.

Du kan også gjerne legge skillen litt annerledes enn du pleier eller legge inn striper i svake nyanser for å frem din egenart og skjønnheten i ditt hår.

Romantiske brudefrisyrer for 2014

Ungpikedrømmen om det romantiske bryllup har du kanskje hatt så lenge du kan huske? Nå kan du leve ut rollen. En typisk romantisk brud foretrekker en tradisjonell stil og myke feminine detaljer. Tradisjonelle brudefrisyrer kombineres med myke farger og nude makeup. Dagens moderne brud må gjerne inkludere et par oppsiktsvekkende accessories i klare farger.

Det karakteristiske ved romantiske brylluper er forseggjorte detaljer, lekne design, gjester som er kledd i en spesiell stil og romantiske omgivelser.

Romantiske brudefrisyrer inkluderer ofte vakker fletning eller sofistikert snurret eller rullet hår. Flettede frisyrer for bruden strekker seg fra enkle flettede hestehaler til mer forseggjorte fletter som en flettekrans. Snurrede elementer eller hårruller er med i utallige vakre brudefrisyrer. De kan være en del av en hestehale eller mer løs frisyre og de kan brukes til symmetriske eller asymmetriske oppsetninger og halvoppsatt hår.

Frisyrer til den moderne brud i 2014

Den moderne brud elsker glatte frisyrer som en bob med wet-look karakter (venstre) eller den kort brudefrisyren. Her er det lengre håret foran lagt lagvis over pannen før det kombineres med sidehåret (høyre)

Moderne bruder foretrekker frisyrer i tiden og streber etter perfeksjon. Rene linjer og oppsiktsvekkende innslag som en knallrød leppestift eller en blondekjole definerer stilen til den moderne bruden. Stilen hennes er eksepsjonell og vil alltid bli lagt merke til uten å være overdreven eller eksentrisk.

Den moderne brud planlegger bryllupet nøye fra den perfekte brudekjolen til makeup og bryllupsfesten.

Passende frisyrer for den moderne brud inkluderer en moderne glatt look og korte stilige frisyrer. Ideelt har håret en rett styling. Håret får henge løst eller samles i en glatt hestehale, chignon eller bob. Forførende wet-look frisyrer er ideelle for sommerbrudene.

Ekstravagante brudefrisyrer 2014

Brudefrisurer 2014
Tuperte krøller er utgangspunktet for denne ekstravagante bryllupsfrisyren

Bryllupet er en unik mulighet for bruden til å vise sin innovative stil og selvsikkerhet. Eksepsjonell design understeker brudens unike stil.

Et unikt bryllup med mange ekstravagante detaljer gleder bruden som ønsker seg et helt unikt bryllup å huske tilbake på. Bryllupsplanene er store og råflotte, og blir gjennomført med en sikker stilfølelse

Velegnede ekstravagante brudefrisyrer inkluderer et stort hår med krøller og masser av volum. En faux bob er også ideell. Langt hår vendes inn for å gi en kortere stil med volum. En 60-talls frisyre med quiff er også en ekstravagant frisyre man vil snu seg etter.

Chignon – Fortsatt den uslåelige brudefrisyre-favoritten

Brudefrisyrer 2014
Bruden kan velge mellom mange typer chignons, romantisk med slør, satt opp i en høy, ekstravagant topp, glatt stil eller naturlig. Chignons er de mest praktiske og uten tvil den mest allsidige brudefrisyren.

En chignon kan lett tilpasses enhver brud og stil. Avhengig av styling og tilbehør, kan en chignon utrykke personligheten og stilen til den unike brud.

For et mer romantisk eller tradisjonelt uttrykk kan et slør enkelt festes i en høy chignon. Til en høyere mer ekstravagant chignon trengs en donut eller annet tilbehør for å gi eksepsjonelt volum. Rene, enkle eller naturlig stylede varianter av chignonen er flott til moderen bruder, med eller uten smykker og accessories.

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...
 • Strandfrisyrer

  Håroppsetninger

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi viser deg hvordan du kan style strandbølger og fire andre frisyrer som er ideelle for ferier og glade dager på stranden

  ...