Skip to Content

Stilige måter å legge håret til siden på

Hårstyling

Å la håret falle over skulderen er en helt naturlig bevegelse for jenter med langt hår. Når rett, bølget eller krøllet hår får falle fritt eller fortsette i en kunstnerisk flette over skulderen, skaper det en nydelig myk look. Du har kanskje lyst til å prøve en av de mange variantene vi har av frisyrer med håret til siden i vårt galleri.

Håret kan legges til siden over skulderen om det er rett, bølget, krøllet eller flettet. Ved å legge håret til en side kan du variere mellom mange frisyrer til alle anledninger. I de fleste tilfeller gir asymmetrien frisyren et lekent preg. Her er en leken frisyre som inviterer til kreativitet – slipp deg løs og ha det gøy!

Slik legger du håret til siden

Det er mange varianter av frisyrer med håret til siden. Hvis sideskill er en del av frisyren legges håret til motsatt side av skillen. Håret må minst rekke til litt nedenfor skuldrene for denne stilen. Det er mange måter å sikre at håret holder seg på plass i bakhodet. Du kan bruke nesten usynlige fliseklemmer eller pynte opp frisyren med hårsmykker eller flotte spenner.

Håret kan falle løst, trekkes stramt til siden, eller det kan snurres eller flettes på vei til motsatt side. Stilen med håret til siden kan minne om en undercut hvis håret er trukket stramt tilbake på en side av håret. Rosaria Dawson (siste gallerifoto) tok stilen et steg videre og laget en sylskarp klipp over ett av ørene.

Du kan la håret falle mykt og naturlig over skulderen eller du kan lage noen lekre beachbølger, glamourbølger, ha glatt hår eller krøller avhengig av din personlige stil eller anledningen. En ekstra leken utgave av frisyrer med håret til siden er en flott stram eller løs flette.

Frisyrer med håret til siden kan inkludere en pannelugg eller hårlokker som ligger over pannen i myke bølger.

Her kan du gi kreativiteten frie tøyler. Prøv ganske enkelt ut forskjellige varianter av frisyrer med håret til siden for å finne den stilen som passer best til ditt uttrykk. Styling mousse, volumiserende pudder og hårvoks kan være til god hjelp i stylingen din, disse produktene gjør håret mer føyelig og gir en forlokkende glans.

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...
 • Strandfrisyrer

  Håroppsetninger

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi viser deg hvordan du kan style strandbølger og fire andre frisyrer som er ideelle for ferier og glade dager på stranden

  ...