Hårstyling | Tips og triks

Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

Mange anser tørrsjampo som et essensielt hjelpemiddel og en uunnværlig del av deres vanlige hårpleierutine. Og for de uinnvidde: Når du først har prøvd got2b tørrsjampo, vil du lure på hvordan du har greid deg uten tidligere! Så, hva er hypen? Ved å absorbere overflødig olje og svette i hodebunnen på en smart måte, fungerer dette flerfunksjonelle vidunderproduktet som en rask oppfriskning mellom hårvasker og etterlater håret velduftende samtidig som det også skaper ekstra volum og tekstur. Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

 

*etter utbørsting

Ekstra kjærlighet for håret ditt

null

Got2b-tørrsjampoen imøtekommer dine spesifikke hårkrav – og tilbyr tre effektive varianter som gir deg ekstra friskhet, ekstra volum og ekstra tekstur.

 

Extra Fresh er nå tilgjengelig i to størrelser – med en liten, praktisk størrelse perfekt å ha med seg i håndvesken når hårkriser oppstår. Produktets friske tropiske duft inneholder eple, fersken og vanilje, som bidrar til at håret ditt vil dufte himmelsk, samtidig som det føles og ser nyvasket ut.

 

Har du flatt hår eller ønsker en mer voluminøs look, er vår nye Extra Volume-tørrsjampo din billett til fabelaktig fyldig hår. Den spesialsammensatte volumgiveren gir håret ekstra tekstur som gjør at røttene løftes, for å gi deg umiddelbar fyldighet på et blunk. Den friske havinspirerte duften inneholder bergamott, peon og musk, og etterlater en frisk duft som varer hele dagen.

 

Got2bs Extra Texture passer utmerket for styling og gir tekstur til hår som har blitt litt slapt mellom hårvaskene. Ikke bare gir den økte teksturen håret et velkomment løft, den er også briljant for å gi ekstra feste for litt innviklede frisyrer, hårknuter eller for å skape perfekt rufsete hår. Blomsterduften som omfavner deg har et preg av roseblomster og vannmelon, som vil bidra til at håret ditt dufter nyvasket hele dagen.

 

Alle oppdaterte produkter har en vegansk sammensetning med mellom 5 og 10 % risstivelse, slik at du kan glemme alt om hvite rester, da den nye formelen ikke etterlater spor av rester eller pulver*. Og du vil elske den nye forpakningen vår, som har blitt oppgradert med ny logo og nytt design for å matche produktets friskhet.

 

*etter utbørsting

Bruk:

null

1. Legg et håndkle over skuldrene og børst håret godt.

 

2. Rist boksen for å fordele alle de aktive ingrediensene. Del håret opp i seksjoner før du sprayer produktet direkte på hårrøttene med korte støt. Spray fra en avstand på ca. 20 cm.

 

Vårt tips 1: Beveg boksen frem og tilbake i en sveipende bevegelse for å få et jevnt lag og unngå opphoping av produktet på ett område.

 

Vårt tips 2: Vil du friske opp panneluggen? Løft den opp og spray fra undersiden. Da unngår du å spraye pannen og panneluggen får et nytt liv.  

 

3. La tørrsjampoen virke på fettete områder i to til tre minutter. Dette gjør at pulveret kan absorbere alle urenheter, talg og stylingrester.

 

4. Masser tørrsjampoen skånsomt inn i håret med fingertuppene eller et håndkle.

 

5. Børst håret for å fjerne alle rester.

 

Vårt tips: En hårbørste med naturlig bust fungerer best da den er ekstra skånsom, men likevel effektiv for å fjerne fett og rester av tørrsjampo fra håret. Hårbørster med bust av hard plast kan gi splittede tupper.

 

6. Du kan påføre tørrsjampo i nyvasket og tørket hår når du ønsker en stylingboost. Gi røttene en rask spray umiddelbart etter føning for å skape ekstra volum eller tekstur og forhindre at håret blir fett for raskt.

 

Vårt tips: Hvis du ønsker å booste volumet i tynt hår, påfør tørrsjampo med hodet bøyd nedover.  

Hemmelig hjelper

Ingen grunn til panikk hvis du har forsovet deg – igjen! Og ingen flere dilemmaer om å dra rett fra trening og ut på byen med svett hår. Vårt Got2b tørrsjampo-sortimentet er din hemmelige hjelper og sparer deg for tid og besvær samtidig som du både dufter herlig og ser flott ut.

oppdag: