Skip to Content

Flette hår til Kate Bosworths flettekrone

Trendy looks

Skuespillerinnen Kate Bosworth er både dyktig som skuespillerinne og forretningskvinne. Her viser hun oss en leken og kreativ side ved å gjenoppfinne den klassiske flettekronen. Vi forklarer deg hvordan du vever flere fletter til en kunstnerisk flettekrone lik Kate Bosworths

Kate Bosworth har teft både for forretning og mote. Er hun ikke å finne foran et filmkamera er hun travelt opptatt med å legge siste finnish på mote-appen sin ‘Style Thief’. Appen er et godt eksempel på at hun legger flid i det hun gjør. Appen, som ble lansert i Hollywood, spiller både rollene som fashionista og designer. Vi falt helt for hennes flotte flettekrone med mange fletter i. I teknologi teller alle detaljer, og det samme skal en ha øye for når det gjelder mote og hårstyling.

Kate Bosworth var i spotlighten med flettekrona, les videre og lag din egne variant av denne sjarmerende frisyren.

Steg for steg – Slik lager du Kate Bosworths flettekrone

Trinn 1
Påfør en volumiserende hårspray for å gi håret volum og fylde. Håret blir også mer medgjørlig.

Trinn 2
Lag en dyp sideskill og ta en hårlokk bakerst i sideskillen, på den siden som går mot toppen av hodet. Begynn her bakerst i skillen og bruk hårlokken til å lage en halvåpen pariserflette over pannen og rundt den andre siden av hodet. Når fletten har nådd ørene, fortsett fletten langs hårfestet.

(med halvåpen mener vi at hårlokkene som flettes inn i fletten, bare tas fra fronten. Dette legger fletten fint ved hårfestet. Det er ikke lagt til hår bakfra i fletten.)

Fortsett fletten som en vanlig flette og fest den med en strikk. La fletten henge løst så lenge, siden skal vi snurre den rundt hodet og feste den.

Trinn 3
Ta nå en hårdel like bak begynnelsen av den franske fletten og flett den som en vanlig flette. Fest den med en tynn strikk og la den henge fritt så lenge.

Trinn 4
Ta en tredje hårdel nær toppen av hodet og lag en enkel flette. Før fletten parallelt med de to andre flettene og fest den med fliseklemmer.

Trinn 5
Bruk fliseklemmer til å feste den andre fletten (fra trinn 3), rundt langs hårfestet.

Trinn 6
Fest den tredje fletten på samme måte som de to andre.

Nå er alle de tre flettene festet langs hårfestet.

Trinn 7
Ta nå resten av håret fra den andre siden av skillen og flett det bakover. Bruk en tynn strikk og fest fletten med fliseklemmer. 

Trinn 8
Bruk fingrene til å løsne flettene litt. Påfør litt hårspray til slutt. 

Kate Bosworth – Tydelig, smart og med en sikker stilsans

Kate Bosworth ble født Catherine Ann Bosworth. Hennes skuespillerkarriere begynte etter et tilfeldig møte med Robert Redford. På det tidspunktet holdt Robert Redford på å samle castet til filmen ‘The Horse Whisperer’. Han lette etter en jente som var en dyktig rytter, og besøkte Kates rideskole. Den da 14 årige Catherine Ann var ikke spesielt interessert i rollen, men hun tok en audition og ble valgt til den mindre rollen Judith i filmen. Hun gjorde en flott prestasjon, og fikk mye oppmerksomhet for rollen. Men hun besluttet seg for å gjøre ferdig skolen før hun gikk videre med sin fantastiske skuespillerkarriere. Hun har blant annet spillt roller i ‘Blue Crush’, ‘Superman Returns’, og ‘21’.

Styling instrukser til Kate Bosworths flettekrone
Bilder av en dyktig skuespillerinne – Kate Bosworth, hverdagslig, sassy eller elegant.

Ved siden av skuespillerkarrieren er Kate Bosworth også interessert i mote og styles. Hennes forkjærlighet for en casual mote og frisyrestil har raskt gort henne til et stilikon.

Strandbølger (til venstre) er Kate Bosworths foretrukne frisyre. Bølgene gjør at det fine håret hennes virker fyldigere. Hun liker også en sassy topp som den i midten. De myke nude nyansene i makeupen gjør bildet komplett. En sleek hestehale (til høyre) kler hennes vakre ansikt, ren og enkel eleganse.

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...