Skip to Content

Gliss – Bra for håret ditt og for miljøet

Gliss er kjent som et ledende varemerke og ekspert innen pleie og reparasjon av hår. Helt siden 1952 har vår misjon vært å forene vitenskap og naturens rikdommer for å skape reparerende hårpleieserier med innovative og effektive produkter som er tilpasset ulike hårtyper og behov. Gliss relanserte varemerket høsten 2020 med et økt fokus på pleieteknologi og bærekraft og introduserte nye sammensetninger som inneholder inntil 96 %*naturlige ingredienser for å gi deg et mer naturlig valg for målrettet hårreparasjon. Gjør det du elsker. Gliss reparerer.

*inkludert vann

Gliss - Et Naturlig Valg

Gliss 4 in 1 productline
De nye Gliss 4-i-1-behandlingene fås også med en vegansk sammensetning.

Med et primært mål om å oppdatere Gliss for å minimere fotavtrykket, samtidig som de reparerende fordelene for håret blir optimalisert, har Gliss utviklet hele sortimentet slik at det inneholder flest mulig naturlige ingredienser – med opptil 96 %* i noen av produktene. Våre håndplukkede naturlige ingredienser inkluderer black pearl, blomsternektar, peonblomst, marulaolje, arganolje, moringafrø, asiatisk blomsteressens, botanisk serum, paranøtt, rosevann, silke- og akasiebær, som alle bidrar med unike fordeler og friske, naturlige dufter.

Hver sammensetning er også proppet med spesialdesignede teknologier som benytter effektive ingredienser, som f.eks. hydrolysert keratin, aminosyrer, hydrolysert protein, UV-filtre, Omegaplex og biotin-kompleks, målrettet mot spesifikke hårproblemer som overbehandlet hår på grunn av styling og farging, langt hår utsatt for skade og vårt nyeste tilskudd, flatt, tynt hår uten volum.

*inkludert vann

Revurdering av forpakningen - En bærekraftig fremtid

Som en del av Gliss sitt økte fokus på å redusere avfall og miljøavtrykk, går vi nå over til mer bærekraftige forpakningsalternativer. Dette betyr at alle nye plastflasker nå er laget av 30 % resirkulert innhold og PET-flaskene er laget av 100 % resirkulerte materialer. De nye sorte hettene er også laget av resirkulerte materialer og alle våre flasker er 100 % resirkulerbare!

Våre nye produktinnovasjoner og den økte bevisstheten om å redusere miljøpåvirkningen, betyr at du kan opprettholde effektiv hårreparasjon og i tillegg nyte et mer naturlig og ansvarlig hårregime. Ved å være bevisst på hva vi putter i og på håret vårt og hvordan vi avhender forpakningene, kan vi alle bidra til en sunnere planet.

Gliss product line
Relaterte artikler
 • Tørr hodebunn

  Tørt hår

  Tørr hodebunn
  ...

  Problemer med tørr hodebunn er mer utbredt om vinteren. Etter å ha gått til roten av problemet, hjelper vi gjerne med noen hårpleietips

  ...
 • Damaged Hair

  Stresset hår

  Damaged Hair
  ...

  Heldigvis finnes det effektive midler for skadet hår. Riktig pleie og styling gjør sprøtt hår til en silkemanke på kort tid

  ...
 • Sjampo som gir deg vakkert hår

  Shampoo

  Sjampo som gir deg vakkert hår
  ...

  Riktig sjampo er grunnlaget for sunt og glansfullt hår. Men å finne den rette kan være vanskelig. Les hvordan du finner den riktige sjampoen til ditt hår

  ...
 • Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair

  Beskytte

  Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair.

  ...
 • Oppslagsverk om hårpleieprodukter

  Beskytte

  Oppslagsverk om hårpleieprodukter
  ...

  Bruk jojobaolje for jevnere hår. Silkeproteiner gir håret glans. Ingrediensene i våre hårpleie- og stylingprodukter er i stand til å gjøre mye for håret. Vil du lære om effekten av individuelle ingredienser? Vi har litt informasjon til deg

  ...
 • Slik pleier du blondt hår

  Beskytte

  Slik pleier du blondt hår
  ...
 • Hårrutine for flatt hår

  Beskytte

  Hårrutine for flatt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hårtap - tips for å unngå hårtap

  Stresset hår

  Hårtap - tips for å unngå hårtap
  ...

  Å bli tynnere i håret er ingen spøk, spesielt hvis det er du, som mister håret. La panikken slippe taket, du kan bekjempe hårtap på mange måter

  ...
 • Hårmasker: En ekstra porsjon pleie

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra porsjon pleie
  ...

  Bruk gjerne en hårmaske spekket med nærende ingredienser for en optimal hårpleie. Her er noen verdifulle tips om hvordan du bruker hårmasker og hvorfor Gliss 4-i-1-maskene er nettopp hva håret ditt trenger.

  ...
 • Fet hodebunn

  Fett hår

  Fet hodebunn
  ...

  Fete hodebunnsforhold blir raskt friske, sprettende hårlemmer og trevlete. Hjelpen er på vei! Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre hud- og hårstatusen din

  ...
 • Håroljemagi for tørt hår

  Hårolje

  Håroljemagi for tørt hår
  ...

  Hårolje kan utrette underverker for tørt hår og gi overbehandlet hår ekstra pleie. Takket være moderne, høyteknologiske formulaer har hårolje fått en lettere konsistens og kan til og med brukes i fint hår. Finn ut hva hårolje kan gjøre for håret ditt, og hvordan du kan bruke den for å bekjempe tørrhet.

  ...
 • Hårpleie på farten: Balsamspray

  Balsam

  Hårpleie på farten: Balsamspray
  ...

  Dagens hektiske livsstil gjør at vi ofte har det så travelt at vi glemmer håret. Håret blir tørt, matt og skadet med flisete tupper. Du trenger hjelp, og det fort. Svaret? En fuktighetsboost som er rask å påføre. Balsamspray er redningen.

  ...