Skip to Content

Hårpleie på farten: Balsamspray

Dagens hektiske livsstil gjør at vi ofte har det så travelt at vi glemmer håret. Vi dropper kompliserte eller tidkrevende rutiner fordi det er vanskelig å finne tid til å gi håret den omsorgen det trenger for å være på sitt beste. Så selv om håret lengter etter fuktighet, har vi ikke tid til hårmasker eller omfattende rutiner for vask og pleie. Og det er lett å se. Håret blir tørt, matt og skadet med flisete tupper. Du trenger hjelp, og det fort. Svaret? En fuktighetsboost som er rask å påføre. Balsamspray er redningen.

Hårpleiens superhelt

Det som er så bra med balsamspray, er at du ikke trenger å skylle den ut av håret – du bare sprayer den på, og det er det. Dermed sparer du tid samtidig som håret får langvarig næring og omsorg. Dette vidunderproduktet har flere fordeler:

 • Det tilfører intens fuktighet ved å forsegle fukt i håret slik at det blir sterkere, glattere og mykere. 
 • Det inneholder ingredienser som bidrar til å løse opp floker og gjør håret lettere å gre og style, og dermed er det færre hårstrå som brekker.

Målrettet reparering

Det er en sann jungel av hårprodukter på markedet. Det første du må gjøre, er å vurdere hårtypen din, tørrhet og farge for å finne ut hvilken balsamspray som er rett for deg. Gliss har gjort det enkelt for deg ved å utvikle balsamsprayer som er spesielt beregnet på å løse bestemte problemer hos bestemte hårtyper. Les videre for å se hvilken reparerende kur som passer best for håret ditt:

De med langt hår bør bruke Gliss Supreme Length Express Conditioner Spray. Produktet er utviklet for å pleie langt hår og inneholder mikroreparerende lipider, pionessens og keratinserum som bidrar til å reparerer skader, redusere flisete tupper og styrke hårstrukturen.

Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Spray er beregnet på tørt og skadet hår og bruker hydrolysert keratin for å gi ny mykhet og glans til livløst hår.

Bruksanvisning: tre enkle trinn

 1. Rist produktet før bruk.
 2. Sprayes i håndkletørt eller tørt hår. TIPS: Konsentrer deg spesielt om tørre områder og tupper.
 3. Skal ikke skylles ut. Så enkelt er det! TIPS: Gre forsiktig gjennom hele håret

Lite tid, masse omsorg

Balsamspray sørger for litt ekstra omsorg til håret og er ypperlig som et supplement til din vanlige hårrutine eller til bruk når håret føles ekstra tørt. Så du trenger ikke ha dårlig samvittighet for å droppe serum eller hårmaske når du er sent ute om morgenen eller har det travelt i helgen – det er bare å vaske og spraye, så er du klar. Håret vil takke deg for det!

Relaterte artikler
 • Tørr hodebunn

  Tørt hår

  Tørr hodebunn
  ...

  Problemer med tørr hodebunn er mer utbredt om vinteren. Etter å ha gått til roten av problemet, hjelper vi gjerne med noen hårpleietips

  ...
 • Damaged Hair

  Stresset hår

  Damaged Hair
  ...

  Heldigvis finnes det effektive midler for skadet hår. Riktig pleie og styling gjør sprøtt hår til en silkemanke på kort tid

  ...
 • Sjampo som gir deg vakkert hår

  Shampoo

  Sjampo som gir deg vakkert hår
  ...

  Riktig sjampo er grunnlaget for sunt og glansfullt hår. Men å finne den rette kan være vanskelig. Les hvordan du finner den riktige sjampoen til ditt hår

  ...
 • Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair

  Beskytte

  Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair.

  ...
 • Oppslagsverk om hårpleieprodukter

  Beskytte

  Oppslagsverk om hårpleieprodukter
  ...

  Bruk jojobaolje for jevnere hår. Silkeproteiner gir håret glans. Ingrediensene i våre hårpleie- og stylingprodukter er i stand til å gjøre mye for håret. Vil du lære om effekten av individuelle ingredienser? Vi har litt informasjon til deg

  ...
 • Slik pleier du blondt hår

  Beskytte

  Slik pleier du blondt hår
  ...
 • Hårrutine for flatt hår

  Beskytte

  Hårrutine for flatt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hårtap - tips for å unngå hårtap

  Stresset hår

  Hårtap - tips for å unngå hårtap
  ...

  Å bli tynnere i håret er ingen spøk, spesielt hvis det er du, som mister håret. La panikken slippe taket, du kan bekjempe hårtap på mange måter

  ...
 • Hårmasker: En ekstra porsjon pleie

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra porsjon pleie
  ...

  Bruk gjerne en hårmaske spekket med nærende ingredienser for en optimal hårpleie. Her er noen verdifulle tips om hvordan du bruker hårmasker og hvorfor Gliss 4-i-1-maskene er nettopp hva håret ditt trenger.

  ...
 • Fet hodebunn

  Fett hår

  Fet hodebunn
  ...

  Fete hodebunnsforhold blir raskt friske, sprettende hårlemmer og trevlete. Hjelpen er på vei! Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre hud- og hårstatusen din

  ...
 • Håroljemagi for tørt hår

  Hårolje

  Håroljemagi for tørt hår
  ...

  Hårolje kan utrette underverker for tørt hår og gi overbehandlet hår ekstra pleie. Takket være moderne, høyteknologiske formulaer har hårolje fått en lettere konsistens og kan til og med brukes i fint hår. Finn ut hva hårolje kan gjøre for håret ditt, og hvordan du kan bruke den for å bekjempe tørrhet.

  ...
 • Hvilken harpleieserie passer for deg

  Shampoo

  Hvilken harpleieserie passer for deg
  ...