Skip to Content

Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair

Gliss total repair product line

Daglige belastninger på håret kan gjøre det ekstra tørt og slitt, slik at det til slutt brekker. Gliss Total Repair reparerer oppståtte skader på håret og beskytter mot nye. En intensivt pleiende Gliss-serie for et mykt, glansfullt og friskt hår!

Formel beriket med HYDROLYSERT KERATIN og BLOMSTERNEKTAR

HYDROLISERT KERATIN

• Reparerer skader.

• Styrker hårstrukturen.

BLOMSTERNEKTAR

• Gjenoppbygger og pleier.   

• Tilfører fuktighet i dybden.

• Reparerer og styrker.

Fire trinn for å redusere slitt hår

Håret ditt utsettes daglig for påkjenninger, noe som resulterer i et tørt og skadet hår. Dette krever en dyptgående reparasjon og pleie fra utsiden. Følg trinnene nedenfor for å redusere slitasjen på håret med 90 %!

1. Sjampo og balsam – Begynn med å vaske håret med Gliss Total Repair Shampoo – sørg for å massere sjampoen godt inn i håret og skyll den grundig ut. Deretter påfører du Gliss Total Repair Balsam i det våte håret – skylles godt ut.

2. Hårkur – Masser inn Gliss Total Repair 2-in-1 Treatment i fuktig hår etter steget ovenfor og la virke i 2–3 minutter. Skylles godt ut av håret. 

3. Balsamspray Spray Gliss Total Repair Express Conditioner på håndkletørket hår, etter hårkuren. Skal ikke skylles ut, men la virke i håret for et inntil 90 % mindre slitt hår!

Bruk denne pleierutinen 2–3 dager i uken.

Vil du vite mer om de ulike produktseriene til Gliss?

You need to accept cookies to play this video

Relaterte artikler
 • Tørr hodebunn

  Tørt hår

  Tørr hodebunn
  ...

  Problemer med tørr hodebunn er mer utbredt om vinteren. Etter å ha gått til roten av problemet, hjelper vi gjerne med noen hårpleietips

  ...
 • Damaged Hair

  Stresset hår

  Damaged Hair
  ...

  Heldigvis finnes det effektive midler for skadet hår. Riktig pleie og styling gjør sprøtt hår til en silkemanke på kort tid

  ...
 • Sjampo som gir deg vakkert hår

  Shampoo

  Sjampo som gir deg vakkert hår
  ...

  Riktig sjampo er grunnlaget for sunt og glansfullt hår. Men å finne den rette kan være vanskelig. Les hvordan du finner den riktige sjampoen til ditt hår

  ...
 • Oppslagsverk om hårpleieprodukter

  Beskytte

  Oppslagsverk om hårpleieprodukter
  ...

  Bruk jojobaolje for jevnere hår. Silkeproteiner gir håret glans. Ingrediensene i våre hårpleie- og stylingprodukter er i stand til å gjøre mye for håret. Vil du lære om effekten av individuelle ingredienser? Vi har litt informasjon til deg

  ...
 • Slik pleier du blondt hår

  Beskytte

  Slik pleier du blondt hår
  ...
 • Hårrutine for flatt hår

  Beskytte

  Hårrutine for flatt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hårtap - tips for å unngå hårtap

  Stresset hår

  Hårtap - tips for å unngå hårtap
  ...

  Å bli tynnere i håret er ingen spøk, spesielt hvis det er du, som mister håret. La panikken slippe taket, du kan bekjempe hårtap på mange måter

  ...
 • Hårmasker: En ekstra porsjon pleie

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra porsjon pleie
  ...

  Bruk gjerne en hårmaske spekket med nærende ingredienser for en optimal hårpleie. Her er noen verdifulle tips om hvordan du bruker hårmasker og hvorfor Gliss 4-i-1-maskene er nettopp hva håret ditt trenger.

  ...
 • Fet hodebunn

  Fett hår

  Fet hodebunn
  ...

  Fete hodebunnsforhold blir raskt friske, sprettende hårlemmer og trevlete. Hjelpen er på vei! Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre hud- og hårstatusen din

  ...
 • Håroljemagi for tørt hår

  Hårolje

  Håroljemagi for tørt hår
  ...

  Hårolje kan utrette underverker for tørt hår og gi overbehandlet hår ekstra pleie. Takket være moderne, høyteknologiske formulaer har hårolje fått en lettere konsistens og kan til og med brukes i fint hår. Finn ut hva hårolje kan gjøre for håret ditt, og hvordan du kan bruke den for å bekjempe tørrhet.

  ...
 • Hårpleie på farten: Balsamspray

  Balsam

  Hårpleie på farten: Balsamspray
  ...

  Dagens hektiske livsstil gjør at vi ofte har det så travelt at vi glemmer håret. Håret blir tørt, matt og skadet med flisete tupper. Du trenger hjelp, og det fort. Svaret? En fuktighetsboost som er rask å påføre. Balsamspray er redningen.

  ...
 • Hvilken harpleieserie passer for deg

  Shampoo

  Hvilken harpleieserie passer for deg
  ...