Skip to Content

Håroljemagi for tørt hår

Hårolje kan utrette underverker for tørt hår. Oljen gir overbehandlet hår sårt tiltrengt ekstra pleie, definerer krøller, forebygger splittede tupper, nærer hodebunnen og tilfører både styrke og glans til håret. Takket være moderne og høyteknologiske formulaer har hårolje fått en lettere konsistens og kan benyttes selv i fint hår. Nedenfor kan du se hva hårolje kan gjøre for ditt hår, og hvordan den kan bekjempe tørrhet.

Hårolje er den perfekte løsningen for hår som trenger mer glans. De nye formulaene i hårolje gjør underverker når det gjelder å tilføre fuktighet og glans til stresset hår. Dagens smarte hårolje-formulaer tynger ikke ned håret unødvendig, men fungerer i stedet som et allsidig hjelpemiddel som passer for ulike behov, fra styling til hårpleie. Du kan velge den pleierutinen som passer best for deg, fra en mer dyptvirkende og nærende leave-in-kur til skånsomt fuktgivende behandling før sjamponering.

Hvordan bruke hårolje for fett hår

Håroljer er svært gunstige både som behandling før sjamponering og leave-in-kurer, for å bevare de naturlige fettstoffene i håret og tilføre ekstra fuktighet. Ved behandling med hårolje før sjamponering blir resultatet best hvis du pakker håret inn i et varmt håndkle og lar oljen virke i minst 20 minutter. Når virketiden er over, tar du en klatt sjampo og masserer forsiktig i det tørre, oljebehandlede håret. Skyll ut oljen. Deretter sjamponerer du håret som vanlig, skyll og bruk balsam.

Blond hair ends

Har du ekstra tørt hår bør du bruke håroljen som en leave-in-kur. Siden oljen da ikke skal skylles ut, bør du helst ikke bruke mer enn to til tre dråper som påføres i tørt hår. Fordel oljen i håndflatene dine og stryk den forsiktig på håroverflaten og tuppene. Den skal ikke brukes på hårrøttene. Hvis du har krøllete hår, skal oljen arbeides skånsomt gjennom hele håret. Er håret fortsatt litt tørt etter behandlingen, bør behandlingen gjentas regelmessig.

Hårolje for temming av krøller

De av oss som har krøllete hår, vet at det kan være tørt og vanskelig å håndtere. En regelmessig behandling med hårolje kan gjøre underverker og gjenopprette hårets naturlige glans og friske utseende og gjøre den daglige stylingen litt mer håndterbar. Håroljen øker hårets naturlige glans ved at den bidrar til å legge skjellaget til rette i sitt naturlige mønster, noe som resulterer i et glattere hår. Skjellaget, som nå er mye glattere, kan reflektere lyset mer effektivt enn før, hvilket forklarer den økte glansfullheten. Håroljen hjelper også til å forme og definere stramme krøller, så de ser flotte og veldefinerte ut i stedet for krusete. Vær gjerne spandabel med håroljen hvis du har krøllete hår!

Hårolje for menn

På grunn av oljens allsidighet som både nærende pleie og et stylinghjelpemiddel, er den et perfekt tilskudd til menns daglige hårpleie. Et par dråper fordelt jevnt i håret utretter underverker hele dagen både som fuktigiver og for å forme krusete hår. Siden oljen er så lett, vil håret føles glatt og mykt uten at det tynges ned. Hårolje kan være en perfekt løsning for dem med bølgete eller krøllete hår for å gi hold og tilføre fuktighet uten at håret mister sin naturlige krøll-form.

Men haircut

Prøv den allerede i dag!

Gliss daily oil elixir packshot

Fordelene til GLISS DAILY OIL ELIXIR:

 • Kan brukes om kvelden og/eller på dagtid
 • Motvirker krus og gir er mykere og mer håndterbart hår
 • Kvaliteten på håret forbedres

Bruk: Påføres skånsomt i tørt/vått hår. Skylles ikke ut. Brukes regelmessig.

Tips: Påføres i tørt hår og la virke over natten for intensiv fornyende pleie.

Relaterte artikler
 • Tørr hodebunn

  Tørt hår

  Tørr hodebunn
  ...

  Problemer med tørr hodebunn er mer utbredt om vinteren. Etter å ha gått til roten av problemet, hjelper vi gjerne med noen hårpleietips

  ...
 • Damaged Hair

  Stresset hår

  Damaged Hair
  ...

  Heldigvis finnes det effektive midler for skadet hår. Riktig pleie og styling gjør sprøtt hår til en silkemanke på kort tid

  ...
 • Sjampo som gir deg vakkert hår

  Shampoo

  Sjampo som gir deg vakkert hår
  ...

  Riktig sjampo er grunnlaget for sunt og glansfullt hår. Men å finne den rette kan være vanskelig. Les hvordan du finner den riktige sjampoen til ditt hår

  ...
 • Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair

  Beskytte

  Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair.

  ...
 • Oppslagsverk om hårpleieprodukter

  Beskytte

  Oppslagsverk om hårpleieprodukter
  ...

  Bruk jojobaolje for jevnere hår. Silkeproteiner gir håret glans. Ingrediensene i våre hårpleie- og stylingprodukter er i stand til å gjøre mye for håret. Vil du lære om effekten av individuelle ingredienser? Vi har litt informasjon til deg

  ...
 • Slik pleier du blondt hår

  Beskytte

  Slik pleier du blondt hår
  ...
 • Hårrutine for flatt hår

  Beskytte

  Hårrutine for flatt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hårtap - tips for å unngå hårtap

  Stresset hår

  Hårtap - tips for å unngå hårtap
  ...

  Å bli tynnere i håret er ingen spøk, spesielt hvis det er du, som mister håret. La panikken slippe taket, du kan bekjempe hårtap på mange måter

  ...
 • Hårmasker: En ekstra porsjon pleie

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra porsjon pleie
  ...

  Bruk gjerne en hårmaske spekket med nærende ingredienser for en optimal hårpleie. Her er noen verdifulle tips om hvordan du bruker hårmasker og hvorfor Gliss 4-i-1-maskene er nettopp hva håret ditt trenger.

  ...
 • Fet hodebunn

  Fett hår

  Fet hodebunn
  ...

  Fete hodebunnsforhold blir raskt friske, sprettende hårlemmer og trevlete. Hjelpen er på vei! Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre hud- og hårstatusen din

  ...
 • Hårpleie på farten: Balsamspray

  Balsam

  Hårpleie på farten: Balsamspray
  ...

  Dagens hektiske livsstil gjør at vi ofte har det så travelt at vi glemmer håret. Håret blir tørt, matt og skadet med flisete tupper. Du trenger hjelp, og det fort. Svaret? En fuktighetsboost som er rask å påføre. Balsamspray er redningen.

  ...
 • Hvilken harpleieserie passer for deg

  Shampoo

  Hvilken harpleieserie passer for deg
  ...