Hårstyling
Hårstyling | Kort hår

Bob frisyre - kul og elegant perfeksjon

Har dette noensinne skjedd med deg? Frisøren din overtalte deg til å prøve en eventyrlig ny hårstil og nå kjenner du knapt igjen deg selv i speilet? Den nye looken skulle liksom bli sååå kul. Dette ville aldri skjedd med en av klassikerne. 

Bob, Sunrise Coigney

Slik skal en bob se ut, perfekt klipt, rett, elegant og skinnende. Skuespillerinnen Sunrise Coigney representerer her den ultimate boben.

Den tradisjonelle bob frisyre er hakelang, klippet i rette linjer og med lugg. Det finnes mange variasjoner. Boben kan rekke til skuldrene, eller så kort at den er på nivå med nesen, den kan være med midtskill eller sideskill. Bob-klippen passer til alle hårtyper og ser fantastisk ut i alle farger. Det viktigste med boben er det rette, skinnende håret. Glatt, rett hår, stylet med en rundbørste passer aller best til boben. Mens du føner håret, børst det del for del først innover så utover, dette får håret til å falle spesielt vakkert. Bruk rettetang og anti-frizz spray dersom du har naturlige bølger eller til og med krøller. Det vil gi håret ditt det glatte utseende til en ekte bob frisyre. Viktig tips: Jo rundere ansiktet ditt er jo lenger bør boben være. 

oppdag: Kort hår