Trendy looks
Hårstyling | Hårtrender for menn

Flette hår til Kate Bosworths flettekrone

Skuespillerinnen Kate Bosworth er både dyktig som skuespillerinne og forretningskvinne. Her viser hun oss en leken og kreativ side ved å gjenoppfinne den klassiske flettekronen. Vi forklarer deg hvordan du vever flere fletter til en kunstnerisk flettekrone lik Kate Bosworths

Kate Bosworth har teft både for forretning og mote. Er hun ikke å finne foran et filmkamera er hun travelt opptatt med å legge siste finnish på mote-appen sin ‘Style Thief’. Appen er et godt eksempel på at hun legger flid i det hun gjør. Appen, som ble lansert i Hollywood, spiller både rollene som fashionista og designer. Vi falt helt for hennes flotte flettekrone med mange fletter i. I teknologi teller alle detaljer, og det samme skal en ha øye for når det gjelder mote og hårstyling.

Kate Bosworth var i spotlighten med flettekrona, les videre og lag din egne variant av denne sjarmerende frisyren.

Steg for steg – Slik lager du Kate Bosworths flettekrone

Trinn 1 
Påfør en volumiserende hårspray for å gi håret volum og fylde. Håret blir også mer medgjørlig.

Trinn 2
Lag en dyp sideskill og ta en hårlokk bakerst i sideskillen, på den siden som går mot toppen av hodet. Begynn her bakerst i skillen og bruk hårlokken til å lage en halvåpen pariserflette over pannen og rundt den andre siden av hodet. Når fletten har nådd ørene, fortsett fletten langs hårfestet. 

(med halvåpen mener vi at hårlokkene som flettes inn i fletten, bare tas fra fronten. Dette legger fletten fint ved hårfestet. Det er ikke lagt til hår bakfra i fletten.)

Fortsett fletten som en vanlig flette og fest den med en strikk. La fletten henge løst så lenge, siden skal vi snurre den rundt hodet og feste den.

Trinn 3
Ta nå en hårdel like bak begynnelsen av den franske fletten og flett den som en vanlig flette. Fest den med en tynn strikk og la den henge fritt så lenge.

Trinn 4
Ta en tredje hårdel nær toppen av hodet og lag en enkel flette. Før fletten parallelt med de to andre flettene og fest den med fliseklemmer.

Trinn 5
Bruk fliseklemmer til å feste den andre fletten (fra trinn 3), rundt langs hårfestet 

Trinn 6
Fest den tredje fletten på samme måte som de to andre.

Nå er alle de tre flettene festet langs hårfestet,

Trinn 7
Ta nå resten av håret fra den andre siden av skillen og flett det bakover. Bruk en tynn strikk og fest fletten med fliseklemmer. 

Trinn 8
Bruk fingrene til å løsne flettene litt. Påfør litt hårspray til slutt. 

Kate Bosworth – Tydelig, smart og med en sikker stilsans

Kate Bosworth ble født Catherine Ann Bosworth. Hennes skuespillerkarriere begynte etter et tilfeldig møte med Robert Redford. På det tidspunktet holdt Robert Redford på å samle castet til filmen ‘The Horse Whisperer’. Han lette etter en jente som var en dyktig rytter, og besøkte Kates rideskole. Den da 14 årige Catherine Ann var ikke spesielt interessert i rollen, men hun tok en audition og ble valgt til den mindre rollen Judith i filmen. Hun gjorde en flott prestasjon, og fikk mye oppmerksomhet for rollen. Men hun besluttet seg for å gjøre ferdig skolen før hun gikk videre med sin fantastiske skuespillerkarriere. Hun har blant annet spillt roller i ‘Blue Crush’, ‘Superman Returns’, og ‘21’.

Styling instrukser til Kate Bosworths flettekrone

Bilder av en dyktig skuespillerinne – Kate Bosworth, hverdagslig, sassy eller elegant.

Ved siden av skuespillerkarrieren er Kate Bosworth også interessert i mote og styles. Hennes forkjærlighet for en casual mote og frisyrestil har raskt gort henne til et stilikon.

Strandbølger (til venstre) er Kate Bosworths foretrukne frisyre. Bølgene gjør at det fine håret hennes virker fyldigere. Hun liker også en sassy topp som den i midten. De myke nude nyansene i makeupen gjør bildet komplett. En sleek hestehale (til høyre) kler hennes vakre ansikt, ren og enkel eleganse.