Skip to Content

Slik lager du retro hårruller

Hair roller
Getty Images

Hårruller kan plasserer på toppen, hodets krone, bak, i nakken eller hvor du ellers har lyst. Retro hårruller er tilbake i motebildet, og de er fortsatt et skikkelig blikkfang! Hvis du har lurt på hvordan du skaper denne frisyren, og hvordan du får mesterverket til å holde sammen, så er det din lykkedag! Vi forklarer hvordan det gjøres

Hårrullen skiller seg ut blant alle retrofrisyrene. Den eldre garden minnes 40-tallets patriotisme. Igjen ser vi designere, stjerner og kjendiser fryde seg over denne unike frisyren.

Ta en titt på Carolina Herreras stilige hårrull igjen (se fotoet over)! I vår steg-for-steg instruksjon viser vi deg hvordan du lager en kunstferdig hårrull.

Slik lager du hårruller

 1. Påfør håret en dæsj mousse på størrelse med en tennisball. Håret skal nå være en anelse fuktig. Dette vil gjøre stylingen mye lettere.
 2. Først deler du håret, enten på midten eller til en side. Del så håret over hodet fra øre til øre. Samle håret bak i en hestehale for å holde det vekk.
 3. Påfør hårspray på den fremste delen av  den forreste seksjonen, tuper den bakerste delen av seksjonen lett slik at du får riktig volum.
 4. Trekk en lokk av hårseksjonen forsiktig rett op. Rull så håret rundt pekefingeren, eller bruk en hårrull av skum hvis du vil ha en større rull. Rull ca. halvparten av hårlengden på fingeren eller skumrullen før du trekker den ut, Rull så ferdig med fingrene.
 5. Fest hårrullen med spenne og fortsett prosessen med resten av den forreste hårseksjonen. Vær generøs med hårsprayen for å sikre deg at rullene sitter godt.
 6. Til slutt løsner du håret i hestehalen og lar det falle, lager en topp eller lager flere hårruller i bakhodet.

Make-upen skal selvfølgelig matche retrostilen. Røde lepper og rene linjer på øyenlokkene er gode valg.

Vi håper du nyter vårt fotogalleri med retro hårfrisyrer.

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...