Skip to Content

Trendy bølgete bob

Kort til mellomlangt hår klippes i ujevne lengder for å få den trendy rufsete frisyren. Stylingen skaper med vilje et inntrykk av nonsjalant bekymringsløshet. Vi viser deg modeller med denne trendy frisyren og gir tips til stylingen.

Kan vi få introdusere deg til den nye sexy, bølgete boben? Denne boben er sexy, lett å style og enkel å holde fin. Modeller liker å bli sett med en bølgete bob. Mario Testino skapte den riktige atmosfæren for å vise de mange attraktive sidene ved en bølgete bob for Schwarzkopf. Til og med stjerner som Michelle Williams er villige til å ofre det lange håret sitt for å omfavne den rufsete stilen.

Modeller for Marc Jacobs som begge har en upretensiøs, bølgete bob i hakelengde, med kort lugg og midtskill.
Modeller for Marc Jacobs som begge har en upretensiøs, bølgete bob i hakelengde, med kort lugg og midtskill.

Tenk på krappe bølger på sjøen når du styler din bølgete bob. Frisyren er lett å style fordi rette linjer ikke er en del av dens natur. Rufsete frisyrer og frisyrer med ujevne lengder passer spesielt godt til kort og mellomlangt hår. For å fortjene tittelen ”mest trendy frisyre 2015” må den bølgete boben også være moderne, den må forføre, men også passe til hverdagen. Vi mener en bølgete bob har det hele.

Essensen i enhver rufsete frisyre er dens viltre og energiske natur som kommer av de ujevnt klippede lengdene og en nonsjalant styling. Ujevne lengder bidrar til å gi et inntrykk av bevegelse. Denne klippeteknikken passer spesielt bra for kort hår (rufsete pixie-frisyre) eller mellomlangt hår (bølgete bob). Rufsete frisyrer passer for de fleste kvinner. Teknikken gir uttrykk til smale ansikter og forsterker konturen av runde ansikter.

Styling av bølgete bob

Volum og struktur er hovedfokuset i en bølgete bob. Bruk hårvoks for å fremheve de ulike lengdene i håret. Fordel en mengde hårvoks på størrelse med en hasselnøtt mellom hendene og arbeid voksen inn i det øverste laget av håret. Ideen er å rote til håret så mye som mulig. Dette vil hjelpe deg med å skape den ”uferdige” looken. Du kan også fremheve deler av håret ved å bruke en rettetang. Som en siste finish, spray endene med saltvannspray for å få enda mer tekstur. Tips: Få så mye volum som mulig ved å bruke en sjampo som ikke gjør håret tungt.

Relaterte artikler
 • Hverdagsfrisyrer for langt hår

  Langt hår

  Hverdagsfrisyrer for langt hår
  ...

  Mens styling av langt hår kan være morsomt og kreativt, leter de fleste av oss som oftest etter en rask løsning uten å bruke for lang tid foran speilet. Vi skal lede deg gjennom våre beste valg av raske og enkle frisyrer som ikke bare sparer deg for tid, men som også vil gjøre at du ser og føler deg på ditt beste.

  ...
 • Oppsatt hår - slik styler du en svinekam

  Håroppsetninger

  Oppsatt hår - slik styler du en svinekam
  ...

  Følg våre instruksjoner og lag selv flotte varianter av svinekammen som Reese Witherspoon og Adele med vår steg for steg guide til oppsatt hår

  ...
 • Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen

  Tips og triks

  Tørrsjampo: Ditt hemmelige våpen
  ...

  Got2b har oppdatert sitt tørrsjampo-sortiment med forbedrede sammensetninger som ikke etterlater hvite rester*, og med lekre nye dufter og en moderne forpakning. Les videre for å finne ut hvordan det nye got2b tørrsjampo-sortimentet er din raske løsning for et fresht hår og enkel styling.

  ...
 • Fletter til kort hår

  Flettet hår

  Fletter til kort hår
  ...

  Det er en myte at man bare kan flette langt hår: Våre top 5 styles beviser hvordan kort hår kan flettes til fantastiske frisyrer.

  ...
 • Stilige måter å legge håret til siden på

  Medium-langt hår

  Stilige måter å legge håret til siden på
  ...

  Jenter elsker å la det lange håret falle over en skulder for å skape en myk og feminin look. Vi viser deg flere varianter av stilen med håret til siden med rett, bølget, krøllet og flettet hår.

  ...
 • Frisyrer for skulderlangt hår

  Medium-langt hår

  Frisyrer for skulderlangt hår
  ...

  Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

  ...
 • Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten

  Medium-langt hår

  Halvlangt hår – hårfrisyrer i farten
  ...

  Slik styler du ditt lange, korte eller halvlange hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang, urolig natt har vi tips for dette også

  ...
 • Hestehale

  Håroppsetninger

  Hestehale
  ...

  Hestehalen er praktisk, men den kan også være så fancy, leken, attraktiv, glamorøs og mye mer. Du vil kanskje prøve en av de elleve stilene i hestehaleserien vår

  ...
 • Unike brudefrisyrer tilpasset din stil

  Håroppsetninger

  Unike brudefrisyrer tilpasset din stil
  ...

  Vi vil vise deg den mest fantastiske brudefrisyre som han alltid vil huske, fordi den fremhever dine beste trekk. Våre bilder av trendy brudefrisyrer kan hjelpe deg å finne frisyren til bryllupsdagen i dine drømmer.

  ...
 • Frisyrer for atleter

  Håroppsetninger

  Frisyrer for atleter
  ...

  Vi viser deg frisyrer for idrettsutøvere, som klarer de mest utfordrende aktiviteter og fortsatt ser veldig bra ut. Les om frisyrer for atleter

  ...
 • Party frisyrer til nyttårsaften

  Håroppsetninger

  Party frisyrer til nyttårsaften
  ...

  Hils det nye året velkommen med en romantisk aften for to, eller fri deg fra det gamle årets spøkelser med en heidundrende fest!

  ...
 • Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

  Håroppsetninger

  Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer
  ...

  Lær hvordan du styler en klassisk hestehale med nye geometriske elementer.

  ...