Hårfarge | Trendy hårfarge brun

Lyse striper i mørkebrunt hår

Finn lys i mørket: Gylne striper er en økende trend hos mørke skjønnheter. Diskrete, friske og naturlige lyse striper gir et sofistikert utseende. La oss presentere nykommerne for brunetter: Balayage, babylights og ecaille.

Prøver du å finne lys i mørket? Naturligvis! For eksempel oppnår mørkebrunt hår fin og naturlig glans med diskrete lyse fargenyanser. Lyse striper skaper et forfriskende og moderne utseende uten å endre stilen fullstendig. Så hva er nytt? I stedet for de vanlige stripene i håret som gir en sterk kontrast til det mørke, er mere naturlige striper i etterspørsel. Milde fargeoverganger, delikate og harmoniske nyanser - kort sagt: Stripene skal se ekte og naturlige ut i stedet for farget. Vi introduserer lyse striper som med sikkerhet gir naturlig glans til brunt hår: balayage, babylights og ecaille.

Lyse striper i mørkebrunt hår: Balayage

null

Fantastisk mix: Modell Courtney Sixx viser hvor vakkert balayage kombinerer to hårfarger

Begrepet "balayage" kommer fra det franske ordet "balayer", som betyr “å feie” eller “pensel”. Med denne teknikken blir de lyse stripene dannet gradvis uten først å ta ut individuelle deler av håret. Effekten: i motsetning til klassiske striper er det ikke et klart skille og fargene flyter dermed mer naturlig inn i hverandre. To hårfarger blandet sammen gir et fantastisk naturlig utseende.

Ekte skjønnhet: Med denne teknikken begynner fargelegging ca. 10 cm fra hårfeste. Målrettet påføring av farge gjør det mulig å skape volum eller å redusere det - avhengig av hår og preferanser. Denne teknikken resulterer i en skreddersydd hårfarge som passer den enkelte. Det beste av alt: Med denne fargekombinasjonen har ikke hårets lengde eller tykkelse noe å si. Det passer til enhver frisyre!

Lyse striper i mørkebrunt hår: Babylights

Lyse striper i mørkebrunt hår

Naturlig: Skuespiller Lea Michele gjør håret glødende med naturlige babylights

For de som ønsker diskret og naturlig forandring av håret så er babylights et flott alternativ. De skal hovedsakelig påføres ved hårfeste rundt ansiktet da det gir hudfargen i ansiktet ekstra glød! Håret får også mere dybde og ser fyldigere ut. For et naturlig utseende beholder du din naturlige hårfarge i tuppene. Håret bør minst være skulderlengde hvis du vil prøve de populære babylights, da fargespekteret kommer best frem hvis håret har litt lengde.

Lyse striper i mørkebrunt hår: Ecaille

Lyse striper i mørkebrunt hår

Bildetekst: Skuespiller Laura Marano har lyse striper i sitt mørke hår, til og med om høsten. Du kan også få et glimt av lys ved å bruke Ecaille.

Ecaille er ikke en teknikk, men en ny fargetrend. Siden myke overganger er viktig også i dette tilfelle, blir fargen påført med frihånd. Forskjellen i forhold til andre fargenyanser er at Ecaille har en bredere fargepalett. Stripene endrer seg fra hasselnøtt til karamell til honning blond - forførende og glansfullt! Dette samspillet mellom de ulike fargenyansene resulterer i et stilig og naturlig utseende. Siden resultatet ser ut som en naturlig hårfarge, fungerer det også uansett lengde og tykkelse!