Hårfarge
Hårfarge | Trendy hårfarge brun

Endre hårfarge fra blond til brun

Laura Haddock og Elisabeth Moss eksperimenterer gjerne med hårfargen, den kan endre seg fra blondt til brunt og tilbake igjen. Hårfarge har stor innvirkning på en persons utseende. Denne effekten varierer fra person til person og avhenger av individuelle trekk.

 “Blonde or brown, I love all women”, sa Robert Stolz i teksten til en av hans kjente sanger. Alle hårfarger er vakre så lenge de kler den som har den. Det er ingen grunn til ikke å prøve forskjellige hårfarger.

Vi så Laura Haddock og Elisabeth Moss endre hårfarge fra blond til mørkebrun og tilbake igjen. Disse to stjerne er kroneksempler på hvor forskjellig effekt en hårfargeendring kan ha på imaget.

Endre hårfargen fra blond til Brun: Laura Haddock

Den britiske skuespillerinnen Laura Haddock (se bildene over) forandrer stadig hårfargen fra blond til brun. Imaget forandrer seg med hårfargen. Mange assosierer det lyse bølgende håret og den tilfeldige midtskillen med sommer, sol og strand. Blondt hår er ofte sett på som ekstra forførende. I motsetning til dette, ser hun mer blyg og romantisk ut med brunt hår.

Endre hårfargen fra blond til Brun: Elisabeth Moss

Endre hårfarge fra blond til brun

Elisabeth Moss

Skuespillerinnen Elisabeth Moss (‘Mad Men’) ser flott ut både med blondt og brunt hår. En mørk hårfarge får henne til å se mer jordnær ut, mens den blonde hårfargen får frem en mer leken side av personligheten hennes. Som en lys ramme rundt et bilde, er overgangen mellom ansiktet og håret mykere og mindre markant ved blondt hår.

Blond eller brun: samme hårfarge, forskjellige frisyrer

Laura Haddock’s blonde hår er langt og bølgende mens Elisabeth Moss blonde hår er kort. Forskjellen er tydelig. Langt og bølget hår ser mykt og feminint ut. Derimot ser kort blondt hår litt yngre og frekkere ut.

Frisyren påvirker også effekten av brunt hår. Laura Haddock’s lange løst oppsatte hår har en sensuell karakter. Elisabeth Moss ser stilig ut med en kort brun bob med asymetrisk lugg.

Til syvende og sist er det både lengden på håret og frisyren som er avgjørende for effekten av forskjellige hårfarger. Tenk igjennom dette og du har enda et verktøy for å påvirke utfallet når hårfargen er valgt.