Hårfarge
Hårfarge | Fargerikt hår

Hår i alle regnbuens farger

Dagens kjendiser er på oppdagelsesferd i fargeverdenen, vi ser klare farger, pasteller og gråtoner. Det nye på fargetrend fronten er at håret kan inneholde et helt maleskrin av fantasifulle hårfarge kombinasjoner. Rød og en hot rosa blandes med striper av mørkelilla; grønt hår med overganger til blond og med antydninger til fiolett. Her finner du en guide til en ny og fargesprakende hårfargeverden.

Farge blokker i alle toner og nyanser av regnbuens farger er hot blant kjendiser som sangerinnen og skuespillerinnen Lilly Allen og modellen Chloe Norgaard. Nå gir fargekombinasjonene rom for masser av kreativitet og er spesielt flotte når de er utført med kunstnerisk sans. Nå har du muligheten til å uttrykke din fargeglede med fargeblokker i dine favorittfarger.

Hår i alle regnbuens farger: Lily Allen

“Livet er så fargerikt som du maler det.” Velger du blant alle regnbuens farger er veien kort til å male et fargerikt og kreativt image. Lilly Allen har virkelig omfavnet uttrykket over. Hun elsker å skape muntre og stemningsfulle fargekombinasjoner til håret. På bildet her har håret hennes farger fra en solnedgang med myke overganger fra mørkelilla via rosa og rødt til skinnende orangetoner. Halvlangt hår – clavi-cut, forsterker frisyrens lette og glade uttrykk.

Hår i alle regnbuens farger: Chloe Norgaard

Fargerikt hår

Ingen farger er for vågale når Chloe Norgaard designer nye hårfarge sammensetninger, og det gjør hun ofte

Det kan se ut som denne fargetrenden ble laget for å glede Chloe Norgaard. Få andre skifter hårfarge så ofte som den amerikanske modellen Chloe Norgaard, her er det snakk om fargeskifte på dager, maks uker. Ekstravagante farger og frisyrer er hennes varemerke. Nesten på en daglig basis overrasker hun med fargerike forandringer, både privat og som modell. Optimal pleie for farget hår holder håret hennes mykt og glansfullt.

Ved Elle Style Awards 2014, møtte Chloe Norgaard (til venstre) med håret farget I forskjellige pastell hårfarger. Hun kombinerte fiolette og lyseblå hårtupper med lokker i toner av grønn og rosa. Håret nærmest hodebunnen viser hennes naturlige bruntoner. Hverdagslige beachbølger gjør den coole stylingen ekstra tøff.

Til sin opptreden på Belvedere Party (i midten), hadde Chloe Norgaard farget håret sitt gulblondt ved hårfestet, ved ørene gikk fargen over i en selvlysende rosa. Fargevalget ble komplementert av hårlokker i duse lillatoner. 80-tallsfrisyren løftet frisyren til et oppsiktsvekkende nivå. Chloe Norgaards vågale fargekombinasjoner kan være med på å etablere en ny hårfargetrend.

Et nytt show og en ny fargekombinasjon! På the Whistles Show opptrådte Chloe Norgaard med en outfit i grunge stil, håret var delt i en midtskill og farget i toner av neongrønt (til høyre). Mot de lange hårtuppene tonet grønnfargen ned til nesten blond. 

Hår i alle regnbuens farger: de beste frisyrene for fantasifull hårfarging

Langt hår(bob eller lengre) gir deg et stort lerret til å blande regnbuens farger og få frem dine yndlingskombinasjoner av farger.

Fargeblokker er et oppsiktsvekkende stylingsvalg i seg selv. Kombinert med  smart styling gir det deg muligheten til å skape din egen moderne og artistiske stil. Hår som faller fritt med en stram midtskill gir fargene rom for å spille ut sine flotte nyanser. Sterke farger og glatt hår understreker et ungdommelig utseende. Beachbølger har en unik sjarm og er gode både i kombinasjon med elegante eller mer utfordrende fargevalg.

Ettervekst ved røttene kan med fordel planlegges inn i farvepaletten. For den som er kreativ med hårfarge er det massevis av fargekombinasjoner og styles tilgjengelige. Fra myke nyanser og elegante fargeoverganger til skarpe og tøffe fargeblokker. Bruk 

Bruk side flips, midtskill eller sideskill også forskjellige typer pannelugg til dine fargevalg.

Hår i alle regnbuens farger: Slik pleier du fargebehandlet hår

En god fargebeskyttelse er essensielt for å bevare en dyp og glansfull fargeeffekt. Dagens pleiende hårprodukter for fargebehandlet hår sikrer at håret bevarer sin vakre stråleglans gjennom mange hårvask. Optimal pleie for farget hår gjør at håret holder seg mykt og glansfullt.