Hårfarge
Hårfarge | Hårstiler og hårfarge trender

Styling av sort hår

Skuespillerinnen Jessica Paré (du kjenner henne sikkert fra serien Mad Men) og modellen Edie Campbell demonstrerer flotte frisyrer til kvinner med sort hår. Kanskje synes du den elegante frisyren til Jessica Paré er spennende, eller er du blitt mer betatt av Edie Campbells frekke styling. Her ser du flotte frisyrer til kvinner med sort hår og vi gir deg stylingtipsene.

Sort hår kan se fengende flott ut. Det kan lett styles for å uttrykke individuell stil og kvinnelig temperament. Skuespillerinnen Jessica Paré kan bære elegante hårfrisyrer med stil, mens Edie Campbell ser ut som om hun er klar til litt action med frekke sorte frisyrer.

Jessica Parés sorte hår

Styling av sort hår

Fra venstre til høyre: Jessica Paré med chignon, lang bølget bob, en glatt frisyre og pannelugg lett vippet inn

Skuespillerinnen Jessica Paré er viden kjent for den suksessrike amerikanske TV-serien Mad Men. Hennes fengende skjønnhet er understreket av det sorte hårets elegante styling. Som forventet av en skuespiller har hun et stort spekter av uttrykk som viser alle hennes (beste) sider ved å endre på frisyre og makeup.

Jessica Paré er kanadisk. Det mørke håret hennes er kombinert med en frisk og lys hudtone. Hun ser elegant og sofistikert ut med den store chignonen, sporty ut med en høy hestehale, sexy med glatt hår og elegant med glamorøse bølger. Hun viser også en mer moderne stil med myke tilfeldige bølger, eller en lang bob. Jessicas hår veksler mellom langt og mellomlangt, hårskillen kan være på midten eller på siden, skarp eller mer tilfeldig. Som Don Drapers kone i Mad Men så vi henne med en skarp lugg. Selv foretrekker hun å trekke håret tilbake fra pannen eller til siden. Vanligvis bruker hun en dyp rød leppestift som gir en flott kontrast til det mørke håret.

   
Fra venstre til høyre: Jessica Paré med chignon, lang bølget bob, en glatt frisyre og pannelugg lett vippet inn

Edie Campbells sorte hår

Styling av sort hår

Edie Campbell viser her tre forskjellige frisyrer, alle litt tilfeldige og kule. Her ser vi bakoverkjemmet hår, lang lugg som delvis dekker øynene og en midtskill (fra venstre til høyre)

Edie Campbell, årets modell 2013 farget håret sitt sort. Kontrasten til den lyse huden hennes er fascinerende. Uansett hvilken frisyre hun velger, heller hun alltid mot det kule og avslappede. Attitude er hennes mellomnavn. Det hjelper henne til å gi en særegenhet til hennes, stort sett, lettstylede frisyrer, som matcher den avslappede klesstilen perfekt. Hun trenger ikke å bry seg om en hårlokk skulle unnslippe frisyrene, hun er sjeldent sett med en rett skill. Hun har en forkjærlighet for litt ukonvensjonelle stiler, som noen nok ville kallet rotete. Edie viser den frekke siden av sorte frisyrer med stor selvsikkerhet. Favorittfrisyren, en gutteaktig klipp i 80-tallsstil passer henne på en prikk. Hun dropper gjerne hele makeupen og klesstilen er casual maskulin.

Dette liker vi med Edies hårfrisyrer: Hun gir sort hår et frekt og nesten rebelsk uttrykk. Edies sorte hår er moderne og udramatisk. Med ustyrlige pannelugger og en lettvint styling gir hun sort hår en ny dimensjon, en Edie dimensjon!