Hårfarge | Hårstiler og hårfarge trender

Farging av tuppene

Hva er egentlig trenden nå for tiden? Å farge tuppene! Dette innebærer teknikker og stiler der hårtuppene er i fokus. Ombre eller tortoiseshell: Vi forteller deg hva du burde velge, hvordan det skal gjøres og alt om pleien som kreves for varige resultater.

Små detaljer men stor effekt: Sesongens fargetrender fokuserer på tuppene. Fra harmonisk til høy kontrast, fra classy til ekstravagant eller bare vanvittig vakkert og naturlig. Denne allsidige trenden har alt! Du må bare velge hvilken stil du foretrekker. Her kan du se hvilke farger og stiler som er hotte nå for tiden:

Ledende fargetrender

Dip-Dye: Med denne stilen blir tuppene(og deler av håret) børstet med den fargen som du velger. Din naturlige hårfarge kan for eksempel bli farget lysere i tuppene eller du kan velge en kontrast farge som for eksempel lilla, rosa eller grønn. Uansett hva du velger blir overgangen fra én farge til en annen veldig tydelig.

Ombre: Dette er en versjon av dip-dye som er mindre definert. Her blir tuppene og deler av håret også farget, men bare noen få nyanser lysere. Fargen kan ikke påføres med pensel, men ved hjelp av en kam. Dette resulterer i en naturlig og vakker overgang.

Tortoiseshell: Denne fargetrenden er definert av myke overganger og harmoniske fargenyanser, vanligvis blond og brun. De lyse stripene blir fordelt med frihånd i hele håret - ikke bare i de nederste delene som med dip-dye og ombre, men for eksempel også rundt ansiktet. Dette gjør at frisyren ser livlig og naturlig ut. Det beste med denne stilen er at den er tilpasningsdyktig og passer til enhver frisyre!

Har du lyst til litt ny inspirasjon? Besøk galleriet vårt og få masse gode tips til hvordan du kan kombinere farger og lære nye teknikker:

Galleri: Farging av tuppene - trender

Tips til hårpleie hvis du farger tuppene:

  • Bruk en balsam med en fargebeskyttende formel etter at du har vasket håret. Når du skyller håret, pass på du ikke vasker hodebunnen for mye, da den tar til seg masse næring som den trenger for å holde håret sundt.
  • Fordel litt olje i tuppene. Dette gir omsorg og ekstra glans til fargen. Oljen beskytter også mot UV-stråler - som på lengre sikt hindrer fargen fra å forsvinne for fort.
  • Hvis du har et produkt som beskytter mot varme, spray det inn i håret før du styler det. Med riktig hårpleie viser du stilen fra sin beste side!