Hårfarge
Hårfarge | Hårstiler og hårfarge trender

Blendene, fascinerende, moteriktig rødt hår

Rødt hår er ekstra oppsiktsvekkende fordi det er en sjelden naturlig farge. Skuespillerinnen Riley Keough synes karakteren ved rødt hår var spennende og bestemte seg for å prøve. Nå har hun en look som får enda flere til å snu seg etter henne. 

Rødt hår kommer i mange nyanser fra glødende kobberrød, trendy jordbærblondt og varm mahogni til knallrødt. Akkurat nå er rødt hår mer i skuddet enn noensinne. Da er det vel ikke til å undre seg over at et godt knippe kjendiser akkurat nå velger å farge håret rødt

Med rødt hår vil du bli lagt merke til som moteriktig og moderne. Det funket for stjernene i galleriet vårt

Gallery: Stjerner med rødt hår

Alarmen går for alle nyanser av rødt

Rød er en signalfarge, som ikke kan oversees. Rødt hår tiltrekker oppmerksomhet, til og med enda mer enn en rød kjole. Avhengig av tonen på rødfargen, kan utseendet variere fra selvsikkert og sjarmerende til alveaktig og mystisk, eller litt av det hele. Trikset er å finne den nyansen mellom jordbærblondt og dyp mahognirød som er riktig nettopp for deg

Rødtopper: En strålende look

I vårt galleri viser Kristen Stewart og Kate Bosworth endringene i styling du kan oppnå med kobberrødt hår. Denne rødnyansen er en veldig populær hårfarge akkurat nå.

Rødtopper: En klassisk look

Mahogni er den klassiske røde hårfargen. Den har en dyp forførerisk glød.

Tips: Lydia Hearst (se vårt galleri) viser hvor vakker denne hårfargen er. Så å si alle ser flotte ut med mahognirødt hår.

Rødtopper: En trendy look

Rachel McAdams (se vårt galleri) viser hvor nydelig jordbærblondt hår kan være. Denne hårfargen kler de med lyse hudtoner ekstra godt, fregner er et pluss. 

Pass opp! Har du mørkere hudtoner bør du velge en dypere rødnyanse.

Rødtopper: En naturlig look

Om du har lyse eller mørke hudtoner, bronsefarget hår gir en naturlig look. I vårt galleri viser Michelle Monaghan det spesielle ved denne veldig tidsriktige og populære hårfargen.

Tips: Nude make-up til bronsefarget hår fremhever den naturlige looken.

Rødtopper: En selvsikker look

Kjenner du deg ekstra tøff, er kanskje knallrødt hår noe for deg? Florence Welch (se vårt galleri) kan sannelig bære looken. Knallrødt er en klar og lysende hårfarge som passer til alle hudtoner, det eneste man trenger er en god porsjon selvtillit.

Husk: Jo lysere din naturlige hårfarge er jo mer lysende knallrødt blir fargeresultatet.