Hårfarge
Hårfarge | Hårfarge trender to toner

Nye fargeideer til ombre hår

Hårmoten med totonet er kommet for å bli. Utvalget er stort fra naturlig til dykk ned i malerskrinet, her er det fargevalg til alle personligheter, spesielt de med et artistisk preg får muligheten til å leke seg. Vi legger gjerne et par totonede fargevarianter til mixen.

Totonet eller ombre er to av navnene som er brukt for å beskrive trenden med å farge håret i mer enn en farge eller nyanse. Kreative hoder har utvidet denne fargerike hårmoten utover bare lyse hårtupper og gradvis eller steg for steg overganger. Lekne fargevalg i totoner gir hårfarging en ny dimensjon. Uansett om du velger en hårfarge i en naturlig eller mer fargerik palett og om du foretrekker en høy eller lav kontrast i fargene, resultatet blir lekent og oppsiktsvekkende.

Naturlige hårfarger i totoner

Modellen Dree hemingway (til høyre) foretrekker naturlige hårfarger og gradvise overganger (ombré hårfarge). I de to ytterste tredjedelene av håret hennes går de fleste lokkene over i lysere nyanser av honningblondt og karamell. Overgangene er tydelige, men nesten så naturlige at de kunne vært skapt av sol og vind. Det naturlige fargevalget er ekstra flott i kombinasjon med Dree Hemingways strandbølger.

Totonet hår med naturlige farger (analoge naturlige farger)

Totonet hår

Vanessa Hudgens mester den hårfine kunsten med hårfarger. Bunnfargen er mellomblondt med et snev av rødt. Fargen er satt sammen med toner av gule og orange hårtupper. Effekten er ekstra vakker fordi fargene på tuppene er lysere toner av bunnfargen og fordi overgangene er gradvise.

Hårtuppene på Vanessa Hudgens lange hår har en gradvis overgang til flere lysere varianter av bunnfargen

To tonede hårfarger inspirert av maleskrinet

Totonet hår

Som Kylie Jenner (se bildet over), foretrekker Lily Allen og Rita Ora mer ekstreme varianter av totonet hårfarge. Mørkt hår fremhever glansfullheten i fargene. I Kylie og Lilys kullsorte hår kommer de turkise og gule hårtuppene til sin rett i all sin lysende fargeprakt. Rita Ora har dip-dyet hårtuppene på sin blonde bob med en tøff rosa, orange og turkis.

Lily Allen og Rita Ora viser totonede fargevalg til langt og kort hår

Motsetninger tiltrekker hverandre i denne totonede fargevarianten

Two-Tone Hair

Rapperen Angel Haze bruker den slående kontrasten mellom mørkt og lyst hår som statement. Kontrasten ville vært enda sterkere i glatt hår, de myke korketrekkerne mykner opp kontrasten i fargeovergangen.

Angel Haze overrasker med korketrekkere som ganske brått veksler fra sort til gråblondt