Hårfarge
Hårfarge | Hårfarge trender to toner

Hårfargetrend: To-tonet blond/sort

Den karakteristiske overgangen fra en hårfarge trenger ikke å gå ovenfra og ned. Her er en vertikal variant av den to-tonede trenden som sett på Melanie Martinez: blond på venstre og sort på høyre side

Hårfargetrenden med to toner har prydet flere og flere hoder i noe tid nå, og er nok en trend som er kommet for å bli. En farge er en saga blott – nå er tiden kommet for to toner! Så langt har det ikke vært en oppsiktsvekkende trend, med en kontinuerlig ombre overgang fra hårfestet til lyse tupper. Men sangeren Melanie Martinez redefinerer trenden og gir den en frisk og spennende dimensjon med den vertikale todelingen av blond/sort to tonet hår.

To-tone hårfargetrender: den klassiske looken

Modellen Lily Aldrige har et myk ombré look med en gradvis overgang som gir et fint naturlig resultat. I denne varianten er overgangen, som vanligvis ses som en myk men synlig linje, helt vekk.

Til venstre: Lily Aldrige med en myk to-tonet look

To-tone hårfargetrender: den klassiske looken

Skuespillerinnen Drew Barrymore med en velkjent to-tonet look, overgangen mellom mørk og lys er noe mer markant og øker trendfaktoren i hver hårlokk.

Til venstre: Drew Barrymore med den klassiske to-tonede frisyren

To-tone hårfargetrend : To-tonet i Melanie Martinez style

To-tone hårfargetrend

Melanie Martinez med sitt mørkeblond/sort to-tonede hår

Sangerinnen Melanie Martinez revolusjonerte den typiske horisontale fargegraderingen med sin to-tonede look og lar håret være blondt til venstre og sort til høyre. En person som velger denne fargetrenden, vil nok med sikkerhet bli et blikkfang. Samtidig er denne frisyren mer en bare provoserende. Med riktig tilbehør og holdning er dette en look som passer til et mangfold av stiler, her viser Melanie Martinez en leken variant med en stor sløyfe.

To-tone hårfargetrend

Det er lettere å gjennomføre en vertikal tonet look enn en klassisk horisontal ombre. Alt man må gjøre er å dele håret i to med en finkjemmet kam i en midtskill fra panne til nakke. Fest håret på den ene siden for å holde det vekk fra håret som skal farges. Farg så den ene siden mørkeblond og den andre sort som Melanie Martinez eller velg en annen fargekombinasjon. Hvis du vil, kan du bevare håret naturlig på den ene siden og farge den andre siden med en lysere eller mørkere farge. En god måte å teste den fargen du velger, er å bruke en utvaskbar hårfarge og ha denne midlertidig før du forplikter deg til fargen for en lengre periode.