Trendy looks
Hårfarge | Hårfarge trender to toner

Bloggere elsker å dip dye håret

Å dip dye håret er en hårmote som har fått ben å gå på den siste tiden. Fargerike hårtupper er en leken trend vi ikke har sett enden på enda. Selvfølgelig kommer trenden med en ny vri denne vinteren. Ingen farge er for sterk og ingen pastell er for uvanlig. Du kan se på dip dying som den logiske fortsettelsen av trenden med fargerike striper. Bloggere elsker looken og det gjør vi også.

Det er ikke lenge siden mørke hårrøtter var et absolutt no-no i moteverden. Så kom filmstjerner som Drew Barrymore og smilte inn i kameraet med lyst hår og mørke hårrøtter. Det var alt som skulle til for å løfte looken til en trend. Dip dying var en praktisk løsning. Så var det ikke lengre nødvendig å farge røttene igjen og igjen. Mørke hårrøtter er minner om feriedager ved stranda og solblekede hårtupper. Hvem elsker vel ikke å bli påminnet stressfrie feriedager? Surfer-looken kan du oppnå ved å bleke tuppene av mørkere hår. Å farge rot delen av lyst hår mørkere er heller ikke noe problem.

Alle regnbuens farger med dip dying

Dip dying fans er ikke redde for å bruke farge i håret.  Overalt farger trendy bloggere ganske enkelt hårtuppene sine i alle nyanser av rosa, grønt og mange andre farger. Solbleket hår trenger ikke å lysnes før en påfører farge.

I denne sommerens dip dye trend ble fargen blandet inn med en gradvis toning. Harde overganger mellom farger var ikke på moten. Dette har nå endret seg. Sett i gang, vær kreativ, ikke beskjeden! Effekter med gradvis toning og lange seanser på baderommet med farge og børste er ikke lengre påkrevd. Om du farger håret med harde linjer eller gradvise overganger er nå helt opp til din smak. Farg i vei og la hårtuppene være med på dagens kule, lekne og fargerike hårstil.

Elle Ribera i hennes blogg Opium Poppies (til venstre) og en forbipasserende fotografert av Katja Hentschel (glamcanyon.com) utforsker den kreative spennvidden i den nye fargetrenden.

Motefotograf Katja Hentschel (utgiver av bloggen glamcanyon) peker alltid ut ny mote og trender. Hun oppdaget jenta med den turkise dip dyen hvor de fleste trender skapes, i gatebildet. Denne gangen var det en gate i den tyske hovedstaden Berlin. Det mellomblonde håret, med turkise tupper farget opp til ørene, er tøft satt sammen med spisse sko, et lær miniskjørt og Peter Pan kjede. Alt sammen veldig trendy, samtidig som det er uskyldig og søtt.

Elle Ribera er en fotostudent fra New York, hennes blogg heter Opium Poppies  hun demonstrerer dip dye trenden selv. Det lange lyse håret hennes er ”dyppet” i en rosa pastellfarge. Det turkise hårbåndet og skoene skaper en spennende kontrast og retrotoppen gjør det kunstneriske bildet komplett: Manga møter 60-tallet. 

Juliett Kuczyńska driver bloggen Maffashion. Hennes look med dip dyet hår lysner opp den gråeste vinterdag.

Juliett Kuczyńska får sin inspirasjon på websider og på gata. Juliett studerer kunst fra Warsawa. Hun hang seg på dip dye trenden, men valgte en mykere og mer naturlig versjon av stilen. Hennes romantiske foto collage lager et interessant bakteppe for hennes versjon av stilen. Ta en titt på bloggen hennes Maffashion.