Hårfarge
Hårfarge | Farge håret blondt

Kort hår for blondiner

Hvem sier at langt hår er mer feminint enn kort? Har det noen gang vært sånn? Aldri før har kort hår vært så bedårende og så moderne på en gang. En feminin blond nyanse underbygger looken og gir et strålende resultat. Les videre og finn inspirasjon til de beste korte frisyrene for blondt hår

Nå kan vi nesten si at korte frisyrer holder på å bli det nye skjønnhetsidealet. Flere og flere kvinner skiller seg med det lange håret og velger en kort klipp. Med denne looken ser de ikke bare mer selvsikre ut enn før, de føler seg også friere og det gjør dem utrolig tiltrekkende.

Denne stilen er spesielt god til blondt hår. En vakker blond nyanse gjør håret skinnende og utstråler lyst på livet.

Korte hårfrisyrer for blondiner: en flott frisyre for alle ansiktsformer

Nesten alle kvinner kler kort hår når deres ansiktsform er tatt med i betraktningen.

Ovalt ansikt: Denne ansiktsformen anses for den ideale, siden den kler så å si alt. Det er ekstra flott med kort hår, som fremhever ansiktet mer. Det beste eksemplet på dette er Charlize Theron med sin rufsete Pixie klipp.

Firkantet ansikt: her er det ekstra flott med striper eller pannelugg. Det myker opp all hardhet i ansiktstrekkene.

Rundt ansikt: Frisyrer som strekker ansiktet er ideelle for runde ansikter. For eksempel er en fyldig bob flott, siden den gjør at toppen av ansiktet virker lengre.

Korte hårfrisyrer trenger en passende makeup. En feminin makeup som er påført med omtanke vil være en perfekt siste touch til denne trendy frisyren.

De flotteste korte hårfrisyrene for blondt hår finner du i vårt galleri.

Gallery: Korte hårfrisyrer til blondt hår