Hårfarge
Hårfarge | Blond hårfarge

Nå er det nordisk blondt hår som fenger

Det lyse og lette i et blondt hår er evig forbundet med bekymringsløse sommerdager og gøy på stranden. Elin King anser den svenske versjonen av blond for å være den mest tiltalende blant de mange blonde nyanser. Hun viser til Malin Akerman for å understreke dette poenget. Vi viser deg frisyrer for alle varianter av lyseblond, inkludert den ettertraktede nye skandinavisk blonde.

Blondt hår finnes i mange nyanser. Den svenske skuespillerinnen Malin Akerman er bildet på det lette lyse skandinaviske håret med en perfekt nyanse.

De skandinaviske nyansene av blond

Lyseblondt hår

Den svenske bloggeren Elin King og Mena Suvari foretrekker den skandinaviske varianten av lyseblondt hår.

Elin King har en enkel og minimalistisk stil som kler hennes personlighet og utseende. Det lyseblonde håret passer perfekt inn i hennes avslappede stil. Hun farger håret i en ny nyanse av skandinavisk blond. Elin er den ideelle representant for de høyt beundrede svenske blondiner. Hårfargen skuespillerinnen Mena Suvari har nå er på den veldig lyse siden av blond. Det er et subtilt avvik fra hennes tidligere solrike blonde hår.

Den svenske versjonen av blond krever hårpigmenter i den blå delen av det blonde fargespekteret. Ikke fortvil! Håret ditt vil ikke bli blått! De kjølige blå pigmentene vil bare kompensere for de gule pigmentene i solblondt hår, for å skape denne kule bleke varianten av blond. Bruk sølvsjampo for å vedlikeholde denne bleke nyansen av nordisk blondt hår. Sølvsjampo trekker nyansene i blondt hår i retning av den nå så ettertraktede lyseblond.

Det er mange varianter av lyseblond

Lyseblondt hår

Kate Hudson’s blonde hår har en gyllen glød, mens Amanda Seyfried foretrekker lys karamell

Det er absolutt ingen mangel på blonde nyanser, som spenner fra platina til gyllent og karamellblondt. Kate Hudsons gyllenblonde hår understreker hennes varme og solfylte natur. Det er bare et lite fargetrinn fra fargen hennes til den tradisjonelle nordisk blonde. Varme blonde toner dominerer denne hårfargen, som kan inkludere en anelse rødt.

Ved å blande noen mørkere nyanser i ditt lyseblonde hår, får du frem et kul og elegant preg i god rocka stil. Amanda Seyfried har lang erfaring med hårfarging. Så langt har hun farget håret rødt, mørkeblondt og platinablondt. Nå er det en lys karamell blond som vinner.