Hårstyling
Hårstyling | Tips og triks

Spennende frisyreendringer

De fleste av oss finner frisyren som passer nettopp oss best ved hjelp av prøve og feile metoden. Både prøve og feile kan involvere en god porsjon moro. Hvert forsøk vil bringe deg nærmere på veien mot din  yndlingsstil. Filmstjerner er eksperter på å endre utseende, både i filmroller og i virkeligheten. Her ser du hvor stor innflytelse stylingvalgene har på imaget.

Vår kunstneriske natur higer etter rushet og opplevelsen av en endring. Å endre frisyre er sannelig ikke noe unntak. Kjendisene i vårt galleri viser hvordan de minste endringer i styling, farge og klipp endrer helhetsinntrykket.

Gallery: Hairstyle Changes

Er du parat til forandring?

Mange kvinner knytter seg følelsesmessig til en viss hårlengde og stil, mens andre ikke kan vente med å prøve den nyeste trenden. Mens noen bruker ukesvis for å forberede seg på tanken om å stusse håret litt eller bytte side på skillen, ser andre frem til å eksperimentere med klipp, hårfarge og stylingmuligheter. Og, så finnes det dem som perfeksjonerer hårfarge og styling til det man må kalle et kunstverk.

Jessica Biel endrer sjelden lengden på håret, men hun endrer stadig styling. Hun ser ung og feminin ut med saltvannsbølger og lugg. Håret som er feiet til siden med en midtskill gir utseendet et elegant preg (se foto på toppen).

Kunstferdige frisyreendringer

Endre hårstil

Den bristiske sangerinnen og låtskriveren Rita Ora overrasker stadig. Dette gjelder også frisyrene hennes. Ovenfor ser du henne med glamorøse krøller, en voluminøs bob og elegant wetlook.

Rita Oras stil og frisyrer er alltid cutting edge, inspirerende og aldri kjedelige. Hun er leken og vil prøve ut mange forskjellige stiler både de trendy og de litt mer uvanlige