Hårstyling
Hårstyling | Tips og triks

Små frisyreendringer som gjør en stor forskjell

Har du lyst på et nytt utseende, men en hårklipp står ikke på ønskelisten? Vi foreslår noen små endringer i stylingen som vil gjøre stor forskjell. Å legge inn en sideskill eller endre hårsturkturen er lettvint og kan gi resultatet du ønsket deg

Som få andre mote statements kan små endringer i hårstylingen bestemme  om du ser ut som en student eller en forretningskvinne. Er du klar for å starte et nytt kapittel i livet ditt og finne et uttrykk med en mer fresh eller elegant stil? En endring i frisyren vi gi deg et umiddelbart resultat. Å veksle mellom løst hår med mye struktur og lekent eller klassisk oppsatt hår vil få frem forskjellige sider av personligheten din. Å veksle mellom rett og bølget eller krøllet hår, eller å endre hårfargen kan også gi litt spenning og ekstra oppmerksomhet fra din kjære.

Emilia Clarke er alltid klar til å prøve ut nye frisyrer (se foto over) Hun kombinerer en elegant aftenkjole med en stram topp og midtskill, den mer hverdagslige genseren passer bedre til  mer tilfeldig oppsatt hår. I begge tilfeller er håret oppsatt. Den lille variasjonen i stylingen gjør at det oppsatte håret er tilpasset forskjellige anledninger og moter.

Hairstyle Changes: Løst hår versus oppsatt

Oppsatt hår

Sophie Kennedy Clark viser hvordan løst og oppsatt hår endrer utseendet

Langt vakkert hår som flommer nedover skuldrene er vel toppen av skjønnhet? Det er nok kanskje sant, men de fleste kvinner har mange sider av personligheten de vil vise frem. Variasjon er krydderet i livet. Sophie Kennedy Clark ser ung og uformell ut med langt løst hår, et par enkle stylingrep og hun ser sofistikert og voksen ut med sin løse oppsats.

Hairstyle Changes: Glatt versus bølget hår

Oppsatt hår

Caitlin Fitzgerald liker å veksel mellom sitt naturlig glatte hår til bølger eller krøller.

Få av oss kan vel si at vi tidlig har lært å være fornøyd med det vi har. Hvis håret er glatt skulle det heller vært krøllet, og vice versa, den naturlige fargen er bare ikke lys, mørk eller fargerik nok. Heldigvis er moderne kvinner bortskjemte med valg. Med de riktige styling grepene i hende kan hårstruktur, hårfarge, til og med hårlengden endres på mindre enn en ettermiddag. Skuespillerinnen Caitilin Fitzgerald (se fotoet over) er et eksempel på hvordan endringen fra glatt til bølget hår endrer utseende og stilen på den lange boben hennes. Den rette versjonen er ren, elegant og sofistikert mens den bølgete skaper bevegelse, sjarme og spennende lysrefleksjoner.

Hairstyle Changes: Flytting av hårskillen

Oppsatt hår

Marion Cotillard legger hårskillen i midten, til høyre eller venstre, nøyaktig eller mer tilfeldig

Å legge skillen et nytt sted er ett av de enkleste knepene for å lage hårfine endringer i frisyren. Om du legger skillen til midten eller til en av sidene vil endre den optiske innvirkningen på ansiktet ditt. Marion Cotilard er like vakker uansett hvor hun legger skillen. Dette gir henne friheten til å eksperimentere. Skillen påvirker hvordan håret rammer inn ansiktet ditt. Midtskill er spesielt fint til mer klassiske stramme frisyrer, mens sideskill kan varieres og skape mer tøffe eller lekne frisyrer.