Hårstyling
Hårstyling | Tips og triks

Slik lager du retro hårruller

Hårruller kan plasserer på toppen, hodets krone, bak, i nakken eller hvor du ellers har lyst. Retro hårruller er tilbake i motebildet, og de er fortsatt et skikkelig blikkfang! Hvis du har lurt på hvordan du skaper denne frisyren, og hvordan du får mesterverket til å holde sammen, så er det din lykkedag! Vi forklarer hvordan det gjøres

Hårrullen skiller seg ut blant alle retrofrisyrene. Den eldre garden minnes 40-tallets patriotisme. Igjen ser vi designere, stjerner og kjendiser fryde seg over denne unike frisyren.

Ta en titt på Carolina Herreras stilige hårrull igjen (se fotoet over)! I vår steg-for-steg instruksjon viser vi deg hvordan du lager en kunstferdig hårrull.

Slik lager du hårruller

1. Påfør håret en dæsj mousse på størrelse med en tennisball. Håret skal nå være en anelse fuktig. Dette vil gjøre stylingen mye lettere.

2. Først deler du håret, enten på midten eller til en side. Del så håret over hodet fra øre til øre. Samle håret bak i en hestehale for å holde det vekk.

3. Påfør hårspray på den fremste delen av  den forreste seksjonen, tuper den bakerste delen av seksjonen lett slik at du får riktig volum.

4. Trekk en lokk av hårseksjonen forsiktig rett op. Rull så håret rundt pekefingeren, eller bruk en hårrull av skum hvis du vil ha en større rull. Rull ca. halvparten av hårlengden på fingeren eller skumrullen før du trekker den ut, Rull så ferdig med fingrene.

5. Fest hårrullen med spenne og fortsett prosessen med resten av den forreste hårseksjonen. Vær generøs med hårsprayen for å sikre deg at rullene sitter godt.

6. Til slutt løsner du håret i hestehalen og lar det falle, lager en topp eller lager flere hårruller i bakhodet.

Make-upen skal selvfølgelig matche retrostilen. Røde lepper og rene linjer på øyenlokkene er gode valg.

Vi håper du nyter vårt fotogalleri med retro hårfrisyrer.

Video: How to Create a Rockabilly Hairstyle

Gallery: Hårruller

oppdag: Tips og triks