Hårstyling | Tips og triks

Nye frisyrer

Å forandre frisyre kan bygge bedre selvtillit. Det kan også være med på å utvikle din stil, og dermed dine forhold til andre. Hva med å prøve en frisyre din bedre halvdel elsker? Vi tilbyr stylingtips for en vellykket overgang til din (og hans) nye favorittstil. 

Ikke alle nye frisyrer krever ny klipp. Små forandringer i stylingen kan gjøre stor forskjell. Har håret ditt vanligvis krøller eller bølger, kan du gi rett hår en sjanse. Pleier du å la ditt lange hår henge løst i sitt naturlige fall, vil du kanskje prøve å sette opp håret. Effekten vil ikke utebli! Forandring er bra! Selv om du kanskje ikke finner den beste stylingen for deg på første forsøk er du i gang. 

Nye frisyrer

Skjemt bort av valgmuligheter! Fant du din nye look?

Slik finner du din nye look:

  • Bruk håraccessoirer som hårbøyler, diademer og utsmykkede hårspenner, iøynefallende bandanaer, skjerf eller hårbånd. Valentine’s Day er en super anledning til å prøve deg fram med tilbehør. 
  •  Lag sideskill på motsatt side, eller bytt til midtskill.
  • Bruk hårføneren for å lage enkle bølger eller rette ut håret. 
  • Hvis du ikke har lugg, kjem håret i front fra en side til den andre diagonalt over pannen. Fest håret ved hårlinjen i ørehøyde med en spenne eller sidekam.
  • Frisk opp hårfargen din med en aksentfarge, eller hårfargeprodukter. 

Se om du finner din nye look her. 

Overrask med en glamorøs lang bob (Lob)

Nye Frisyrer

Kjærsten din vil elske denne myke og naturlige lange bobfrisyren, mens venner og kollegaer vil legge merke til dens glamorøse karakter. Denne skulderlange boben er myk, men også lukseriøs. Hvis håret ditt er langt og du ikke vil klippe det, kan du style en “faux bob” – en falsk bob. Noen hårnåler og hårspray er alt du trenger. 

Romantisk oppsats

null

Denne løse chignon-knuten er rask og enkel å style, selv hvis du aldri har laget en oppsats før. 

Styling: Samle håret i nakken, fold de lange endene inn og fest med hårnåler. La noen hårstrå få henge løst. Krøll disse løse hårstråene med en krølltang. Bruk extra-gloss hårspray for glans og sikkert hold. 

 

Sexy look for viktige kvelder

Forandring fryder

Noen ganger er mye bra, men mer enda bedre. Det stemmer hvertfall for denne looken som passer til spesielle anledninger. Overrask daten din med en iøynefallende look med heftige krøller.  

Styling: Bruk krølltang og lag store krøller. Påfør volumising powder på røttene, og tuppér håret for å skape så mye volum som mulig. Til slutt sveiper du krøllene over en skulder.