Hårstyling
Hårstyling | Tips og triks

En ny frisyre og du blir ny!

Med en ny hårklipp, føler du deg fornyet en stund. For å bevare følelsen kan du prøve flere nye stiler ved å variere frisyren. Med noen frisyrer er det rom for mer variasjon enn andre. Skuespillerinnen Holland Roden viser mangfoldet ved langt hår.

Det er mange som ønsker seg langt vakkert hår. Hvem har ikke sett for seg langt tykt hår som bølger nedover skuldrene. Bare litt skum så sitter de vakre bølgene som de skal. Og kjæresten, han er vel enda mer fornøyd.

Det er vel ikke noe i veien med langt vakkert hår, men noen ganger er det kanskje greit å variere litt? Selvfølgelig kommer det ikke på tale å klippe det lange håret, men god stylinger alt som skal til for å endre litt på utseendet. Holland Roden viser hvordan langt hår med en lagvis klipp kan styles for å gi fire helt forskjellige stiler, uten å klippe et eneste hårstrå.

Variere frisyre: En klipp, fire frisyrer

Holland Rodens lange lagklipte hår får flomme over skuldrene i myke bølger. Til forskjellige aktiviteter varierer hun stylingen av håret. Hvem er bedre enn en skuespillerinne til å vise hvordan variasjon i frisyren kan endre personligheten? Hun begynner ved å velge om håret skal få flomme fritt, eller om hun skal temme det i en oppsats.

Stil nr. 1: Fritidsfrisyrer

Variere frisyren

Holland Roden med en klassisk chignon (høyre) og en delvis oppsatt chignon (til venstre)

Å bli klar i tide er en del av hverdagen, om det er noen ærender som skal gjøres, litt shopping eller en vennekveld. I slike situasjoner skal stylingen være rask og enkel. Holland Roden viser oss en mer tilfeldig variant av den tradisjonelle chignonen og en liten chignon med delvis oppsatt hår.

Stil nr. 2: Jobbfrisyrer

Variere frisyren

Holland Roden med håret løst og samlet i en hestehale. Begge frisyrene er elegante og velorganiserte.

I forretningsverden gjelder utrykket ’less is more’ når det kommer til hårstyling. Her nytter det ikke å komme med morsomme frisyrer. Til å vise kompetanse og selvsikkerhet, er det en enkel frisyre som virker best. Her viser Holland Roden to frisyrer som passer perfekt. Til venstre løst hår med sideskill, håret er trukket godt tilbake fra ansiktet og festet bak ørene, en enkel og stilsikker frisyre. En glatt og elegant hestehale passer også fint til en dag på jobben.

 

Stil nr. 3: Ut på middag

Variere frisyren

Den lagvise klippen gir Holland Roden muligheten for å lage løst fallende myke bølger, eller lage en løs oppsats til festlige anledninger

Disse frisyrene er ideelle for middagsselskaper, fester, en aften med din kjære eller en tur på byen. Det lange bølgende håret gir Holland Roden en ekstra feminin utstråling. Den løse oppsatsen med midtskill er helt perfekt til festlige anledninger.

 

Style 4: Let’s Party

Variere frisyren

Kombinasjonen langt hår, strandbølger og quiff (til venstre) er den helt riktige blandingen for en god festfrisyre. En tradisjonell høy hestehale gir Holland Roden et preg av enkel eleganse.

Kanskje du ikke har lyst å gå, men du kan bare ikke si nei til invitasjonen. Men motviljen vil svinne hen og gleden boble når du har pyntet deg og gjort frisyren litt glamorøs. Holland Rodens strandbølger med en flott quiff har akkurat den riktige dosen ekstravaganse for en super fest. Den høye hestehalen er både tøff og elegant som festfrisyre. Hårtuppene i hestehalen har Holland Roden krøllet (hun elsker krøller i frisyren).